Pomógł: 12 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 655 Skąd: Szewna
Wysłany: Wto Wrz 04, 2012 12:18 Zdrada
=rc36
No i staĹo siÄ.
Kolega NTVdag odjechaĹ NTV na pĂłĹnoc a ja zostaĹem bez motocykla.
Wczoraj sytuacja siÄ zmieniĹa, prawie pod nosem, jeden z userĂłw vfr-oc sprzedawaĹ swojÄ vfr 750. I, i jÄ kupiĹem
Wnioski, trzeba siÄ na owo uczyÄ jeĹşdziÄ na motocyklu. Pozycja fajna, podobna do tej na revere (trochÄ bardziej pochylona). Generalnie mam wraĹźenie, Ĺźe vfr, to taka NTV na sterydach+ jako taka ochrona przed wiatrem.
Pozdrawiam
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Wrz 04, 2012 15:19
To jest na pewno II Bardzo Ĺadna
Klucz do naciÄ gania ĹaĹcucha dostaĹeĹ? To nie ironiczne pytanie (sam mam SC33 i znam ten "bĂłl" ). VFR ma swĂłj wĹasny (lepszy moim zdaniem) patent inny, niĹź w pozostaĹych motocyklach, dlatego warto siÄ zaopatrzyÄ w takie cudo
Pomógł: 12 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 655 Skąd: Szewna
Wysłany: Wto Wrz 04, 2012 15:51
Tak, mam do niego komplet kluczy. Tylko, Ĺźe ja nie umiem naciÄ gaÄ ĹaĹcucha, caĹe Ĺźycie kardan, z maĹymi wyjÄ tkami, nawet nie wiem kiedy to trzeba robiÄ, powaĹźnie. MuszÄ siÄ douczyÄ w tej materii.
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Wrz 04, 2012 16:18
GratulujÄ zakupu.
Trzymaj siÄ mocno kierownicy, coby Ci spod dupska nie uciekĹa przy szybszym starcie spod ĹwiateĹ
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Wrz 04, 2012 17:38
Motocykl masz w Ĺadnym stanie, wiÄc pewnie i naklejki bÄdÄ Ĺruba, jak kaĹźda inna napina, albo luzuje. ResztÄ informacji masz na naklejce (o ktĂłrej mowa), na wahaczu, albo osĹonie ĹaĹcucha
_________________ Pucuś
MomoRC33 Pomógł: 3 razy Wiek: 53 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 54 Skąd: Ruda Śląska
no gratki gratki rc36ll piÄkna ta bestia i w przenoĹni i dosĹownie mam jÄ od roku i ciÄ gle jestem w szoku i ten kolor , szukaĹem kodu tego lakieru ale nie mogĹem znalez a jak byĹ nie miaĹ klucza do naciÄ gu to na forum vfr oc jest goĹciu co robi te klucze i sprzedaje aha a ĹaĹcuch naciÄ gnÄ c to kwestia 5-ciu minut zrobiÄ zdjÄcia tej Ĺruby co jÄ musisz popuĹcic i gdzie trzeba wsadzic ten klucz Ĺźeby naciÄ gnÄ c ĹaĹcuch tylko bÄdzie problem z wstawieniem zdjÄc bo ode mnie z kompa coĹ nie idzie chyba Ĺźe Killu pomoĹźe
PS: to nie Ĺźadna zdrada tylko level wyĹźej
Gratki MichaĹ
widocznie nie lubisz "pustki" a ja urlopujÄ w Krakowie z dala od "red fire" i czekam, Ĺźeby po powrocie przejechaÄ siÄ w koĹcu bez kufrĂłw
niech siÄ sprawuje!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum