Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sob Sty 23, 2016 13:45 Czas na zmiany
Z mieszanymi uczuciami uprzejmie donoszÄ, Ĺźe w dniu wczorajszym rozstaĹem siÄ z mojÄ BeeMkÄ .
OczywiĹcie rozstanie siÄ z motocyklem bÄdzie tylko czasowe, bo juĹź rozglÄ dam siÄ za czymĹ do jazdy. Na razie mam kilka typĂłw / cztery / maszyn, ktĂłre mnie interesujÄ . Niestety nie sÄ to oficjanle forumowe modele i tutaj sypiÄ popióŠna gĹowÄ.
W kaĹźdym razie juĹź informujÄ, Ĺźe pewnie bÄdÄ prosiĹ kogoĹ z Was o wstÄpne oglÄdziny motocykla, bo dla mnie wyjazd po sprzÄt na drugi koniec Polski, to nie problem pod warunkiem, Ĺźe jadÄ do dobrÄ sztukÄ.
Tak wiÄc z gĂłry przepraszam, Ĺźe mogÄ zawracaÄ komuĹ dupÄ.
Pozdrawiam serdecznie.
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Wysłany: Sob Sty 23, 2016 17:47
CoĹ niezbyt ciÄĹźkie, nie wysokie ale sprytne np. Hornet, Fazer, Kawasaki z750. Koniecznie w wersjach N czyli bez plastikĂłw i okoĹo 100 kucy pod dupskiem.
Wiem, wiem, Ĺźe w moim wieku i przy mojej wadze powinienem patrzeÄ na chopery lub wypasione turystyki, no....ale......ja taki inny jestem
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
Pomógł: 12 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 655 Skąd: Szewna
Wysłany: Sob Sty 23, 2016 19:48
JuĹź chyba zapomniaĹeĹ co to walka z wiatrem na NTV
Dodaj do tych wersji literkÄ S, bÄdzie milej, przytulniej.
Z wymienionych przez Ciebie miaĹem z750s, trochÄ maĹo tego jest, bo brzydkie/odpychajÄ ce na zdjÄciach. W realu bardzo fajny motocykl, cena teĹź zazwyczaj dosyÄ niska.
Podaj budĹźet, jeĹli to nie tajemnica
Pozdrawiam
Wysłany: Sob Sty 23, 2016 19:58
sitars, oczywiĹcie masz racjÄ Jednak bardzo podobajÄ i siÄ "golce" bez plastikĂłw. A co do osĹony przed pÄdem powietrza, to mnie nie dotyczy, bo i tak przecieĹź bardzo wolniutko jeĹźdĹźÄ
BudĹźet to moĹźe do 9 klockĂłw. A co do marki, to bÄdzie pewnie jak zawsze u mnie- kupujÄ w koĹcu coĹ innego niĹź szukaĹem /dotyczy takĹźe samochodĂłw/
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Wysłany: Nie Sty 24, 2016 14:51
CB 750 to jednak juĹź trochÄ stara konstrukcja a nowsze maszyny sÄ po prostu Ĺadniejsze. WiÄksze moto po prostu odpada, nie chce mi siÄ z takim grzmotem szarpaÄ na postoju czy przy wprowadzaniu do "zimowego" garaĹźu.Motocykla uĹźywam gĹĂłwnie do dojazdu do pracy /5 km/ i do krĂłtkich wycieczek od kilkudziesiÄciu do 200 km. Ponadto w jesieni przejechaĹem siÄ na R1 i strasznie spodobaĹo mi siÄ liczne stado koni pod tyĹkiem
Nie przypalam siÄ, po prostu powoli rozglÄ dam siÄ za czymĹ.Tak jak juĹź pisaĹem byÄ moĹźe bÄdzie mi potrzebna pomoc kogoĹ z Was. Pomimo zmian marek motocykli moim ulubionym i bazowym forum jest wĹaĹnie to.
Pomógł: 23 razy Wiek: 48 Dołączył: 15 Gru 2010 Posty: 1437 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Sty 24, 2016 16:27
KaĹźdy z wymienionych moto fajny, ale kaĹźdy ma zady i walety. Dla mnie najlepszy z tego zestawienia jest Hornet. ZwĹaszcza 900 Jakby co, to na terenie Warszawy chÄtnie pomogÄ.
Wysłany: Nie Sty 24, 2016 17:30
radzieckii, wszystko ma swoje zalety a takĹźe wady . Zgadzam siÄ, Ĺźe Hornety sÄ najĹadniejsze /silnik wyglÄ da jak dzieĹo sztuki / ale dlaczego 900 a nie 600, oprĂłcz róşnicy iloĹci kucykĂłw jakie sÄ jeszcze plusy 900-tki ?
Z gĂłry dziÄkujÄ za chÄÄ pomocy. JeĹli bÄdzie potrzeba, to skorzystam.
pozdrawiam
sgtcop13, Ĺźona jeĹşdzi na Hornecie 600, kozacka maszyna. Siedzi siÄ o niebo lepiej niĹź na NTV, pozycja jest wyprostowana i wygodna. Steruje siÄ toto myĹlami. Chcesz skrÄciÄ w lewo, skrÄca, chcesz w prawo, skrÄca. Jak siÄ wkrÄci na obroty to istna rakieta WadÄ jest dosyÄ maĹy zbiornik paliwa jak za mocno szalejesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum