I co z tymi koszulkami Jak kiedys cos ruszy to pisze siÄ na jednÄ 35 zeta to nie tragedia. Rok temu bylem na zlocie klubu apanonar, wstep kosztowal 30-35 zeta jakos tak - dostalo sie za to koszulke i jakis tam bryloczek czy cos takiego - jak oni to zrobili ? bo chyba nie dopĹacali do interesu. Juz nie mĂłwie o tym ze za parcel musieli zaplacic i zespoĹy. No ale koszluki czarno-biale z nadrukiem z jednej strony byĹy. Tak czy siak jak cos ruszy z tematem to biore jedna koszulke
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 19:11
Dobra dobra - a ilu luda byĹo na zlocie? Takie koszulki sÄ tym taĹsze im wiÄcej sztuk zamĂłwisz. Jak liczyliĹmy to koszt samego projektu to 600zĹ. Jak na zlot potrzeba 200 koszulek to dzielisz 600:200 i za projekt wychodzi po 3zl na koszulkÄ. Jak koszulka kosztuje 15zĹ w hurcie i dodasz do tego koszt projektu (3zĹ) i nadruk to powinno siÄ zamknÄ Ä w kwocie 20zĹ za sztukÄ.
A u nas? Podziel 600:20 (bo tyle byĹo zamĂłwionych koszulek...). JuĹź rozumiesz? Przy takich kalkulacjach nie ma szans na koszulkÄ nawet za te 35zĹ bo ja dopĹacaÄ nie mam zamiaru.
heron [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 22:39
no tak to ntv, jakby byla cebra byloby nas z tysiaczek
punio [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 02:08
Az sie dowiem jak to wyglada u mojego znajomego w agencji reklamowej. Szkoda tylko tego rysunku, bo fajny
A zaczynajÄ c czytaÄ Ăłw temat byĹem peĹen radoĹci ze pomysĹ z koszulkami wypaliĹ i uda mi sie takowÄ wyrwaÄ....a tu taki zawĂłd na koncu tematu .. drugi temat tez czytaĹem...
Ja oczywiĹcie z chÄciÄ bym takowÄ koszulkÄ nabyĹ, osobiĹcie myĹlÄ ze taka koszulka powinna byÄ dobrej jakoĹci, Ĺźeby po dwĂłch praniach worek na ziemniaki sie z niej nie zrobiĹ Na jakoĹci nie ma co oszczÄdzaÄ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum