Jestem nowy na forum ale moĹźe by tak stworzyÄ dziaĹ z manualami - trochÄ opisu, kilka fotek - myĹlÄ, Ĺźe coĹ takiego przydaĹo by siÄ - zwĹaszcza tym trochÄ mniej obeznanych z mechanikÄ - jak ja ....
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Olsztyn/Nadarzyn
Wysłany: Czw Lis 15, 2007 16:31
A moĹźe raczej "Problemy techniczne".
SwojÄ drogÄ to troszkÄ mnie stresuje ten deficyt dostÄpnoĹci serwisĂłwek Devillki w internecie. Motocykl jest produkowany zdaje siÄ Ĺźe od 1998r. i przez te parÄ lat nikt nie wrzuciĹ skana do netu w innym jÄzyku niĹź hiszpaĹski.
W ksiÄgarniach internetowych teĹź siÄ nie uĹwiadczy instrukcji w jÄzyku polskim.
Rozpytajcie siÄ po znajomych, moĹźe siÄ trafi jakiĹ egzemplarz do zeskanowania.
Kermadec miaĹby przynajmniej generowany wiÄkszy ruch na forum
Nie chodzi mi o zamieszczenie linkĂłw do czegoĹ, ale stworzone przez uĹźytkownikĂłw forum manuale (trochÄ tekstu + zdjÄcia z konkretnej czynnoĹci). MyĹlÄ Ĺźe takie CO? byĹo by pomocne kaĹźdemu, kto chce sam trochÄ pogrzebaÄ przy swoim moto, a ma obawy czy podoĹa.
OsobiĹcie korzystaĹem z takich stworzonych przez forumowiczĂłw dokumentacji przy drobnych pracach przy swoim samochodzie (Punto) i uwaĹźam Ĺźe rzecz jest godna uwagi. Nawet drobne i dla niektĂłrych Ĺmieszne rzeczy mogÄ stanowiÄ barierÄ dla innych - a z takÄ pomocÄ bÄdzie Ĺatwiej - no i ruch na forum niewÄ tpliwie wzroĹnie.
Tak dla przykĹadu - dzisiaj prĂłbowaĹem nakleiÄ tankpad - powiecie banaĹ - ja teĹź tak myslaĹem do dzisiaj - wynik jest taki, Ĺźe muszÄ kupiÄ nowy ... "0" />
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum