kudlaty - tylko kwarce, to raczej taĹsze zegarki na kaĹźdÄ kieszeĹ, a taĹsze automaty nie nadajÄ siÄ do niczego
vagner - zamiast do zegarmistrza moĹźesz ĹmignÄ Ä na pocztÄ i wysĹaÄ zegarki do mnie i tak bÄdzie taniej niĹź u zegarmistrza w stolicy
jeĹli pomysĹ Wam siÄ podoba to po urlopie (wracam pod koniec lipca) przygotuje jeszcze kilka propozycji, moĹźe znajdÄ coĹ w czym moĹźna wykorzystaÄ istniejÄ ca tarczÄ (tak Ĺźeby daĹo siÄ fajnie zmieĹciÄ logo bez usuwania innych oznaczeĹ, ktĂłre juĹź tam sÄ ) wtedy nie bÄdzie trzeba zlecaÄ ich produkcji a co za tym idzie bÄdÄ mĂłgĹ zrobiÄ jakÄ Ĺ mniejszÄ seriÄ... produkcja nowej tarczy opĹacalna jest tak powiedzmy od 100 sztuk...
Moja Revelka jest czerwona, wiÄc tego z czerwonymi wskazĂłwkami biorÄ w ciemno .
W ogĂłle jeĹli bÄdÄ dostÄpne jakiekolwiek z proponowanych, to zapisujÄ siÄ na listÄ chÄtnych.
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
do motocykla mocowanÄ ... hmm... pewnie znajdzie siÄ jakiĹ sposĂłb choÄ przyznam siÄ Ĺźe gotowego patentu nie mam, ale przeglÄ dajÄ c forum widziaĹem jakie niektĂłrzy robiÄ cuda wiÄc pewnie mocowanie zegarka teĹź ktoĹ opracuje
pozwalam sobie odĹwieĹźyÄ temat a to z tego wzglÄdu Ĺźe zrobiliĹmy pewien patent, ktĂłry pozwoli mi zrobiÄ mniejszÄ iloĹÄ zegarkĂłw - nawet pojedyncze sztuki.
Ma juĹź gotowy nawet prototyp zegarka Koperta podobna do tych prezentowanych powyĹźej ale ciut mniejsza
W zasadzie mogÄ wstawiÄ ofertÄ do sklepu i przyjmowaÄ zamĂłwienia ale nie chce wchodziÄ nikomu w paradÄ dlatego proszÄ o info kto jest wĹaĹcicielem loga Ĺźebym mĂłgĹ uzyskaÄ oficjalnÄ zgodÄ na jego uĹźywanie. MyĹlÄ teĹź, Ĺźe od kaĹźdego sprzedanego w ten sposĂłb zegarka powinienem przeznaczyÄ jakÄ Ĺ kwotÄ czy to na utrzymanie serwera/domeny klubowej lub na jakiĹ inny cel ustalony wspĂłlnie przez forumowiczĂłw i wĹaĹciciela logotypu.
(zegarek kosztowaĹby ~150 zĹ uwaĹźam, Ĺźe przekazanie 5% od kaĹźdej sprzedaĹźy bÄdzie bardzo na miejscu) - oczywiĹcie wszelkie sugestie mile widziane.
PS
powyĹźsze zdjÄcie nie jest fotomontaĹźem, do zdjÄcie wykonanego prototypu /nie do sprzedaĹźy do czasu ustalenia wszystkiego z wĹaĹcicielem loga /
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Paź 16, 2013 13:39
Praca nad logo byĹa bardzo zĹoĹźona i braĹo w niej udziaĹ kilka osĂłb. Niemniej juĹź na samym poczÄ tku ustaliliĹmy, Ĺźe tÄ formÄ loga tworzymy dla ogĂłlnego uĹźytku czĹonkĂłw forum. MyĹlÄ, Ĺźe jeĹźeli istnieje moĹźliwoĹÄ wykonania pojedynczych sztuk, to spokojnie moĹźesz wrzuciÄ komplet informacji do dziaĹu sprzedam.
150zĹ to nie jest maĹa cena, wiÄc uwaĹźam, Ĺźe nie gĹupiÄ opcjÄ jest, Ĺźeby mĂłgĹ byÄ wykonany w pojedynczych egzemplarzach...
A wracajÄ c do wykorzystania logo... ByĹo by fajnie, gdyby Kermadec zajrzaĹ i powiedziaĹ, co myĹli na ten temat.
PozdRR
_________________ Pucuś
bedur Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 453 Skąd: Nidderau DE
Wysłany: Sro Paź 16, 2013 19:47
UwaĹźam Ĺźe 150 zĹ za zegarek ktĂłry nie jest "no name" jest do przyjÄcia aczkolwiek dalej to 1,5 baku paliwa
_________________ Jest tyle rzeczy które mam w dupie a codzienne dochodzą nowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum