Pomógł: 10 razy Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 739 Skąd: Białystok
Wysłany: Sob Kwi 05, 2014 23:12
W Niemczech jako datÄ produkcji wpisujÄ w papierach datÄ pierwszej rejestracji, wiÄc moĹźliwe Ĺźe sprzedajÄ cy nawet nie wie, Ĺźe to 2003r. Nie skreĹlaj motocykla tylko przez to.
Wysłany: Nie Kwi 06, 2014 09:27
Alan moĹźe technicznie jest malina . Ale znajÄ c moje Starostwa no to potem moĹźna by siÄ nie Ĺşle nachodziÄ i na tĹumaczyÄ czemu rama 03 a papiery 05 , a u diagnosty moĹźe byÄ to samo. Szkoda zdrowia i nerwĂłw jak dla mnie . No i jak 03 to trochÄ nie ta cena .
CoĹ takiego upatrzyĹem po kosztach, tylko, Ĺźe facet na maila wysĹaĹ zdjÄcia i dopiero tam wspomniaĹ, Ĺźe zegarĂłw nie ma, ale ma amnezje i juĹź takiego kupiĹ... w ogĂłle warto siÄ zastanawiaÄ?
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Kwi 08, 2014 18:55
Nie tylko zegarĂłw mu brakuje. Daj sobie z tym spokĂłj....
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
po za tym widaÄ, Ĺźe boczka nie ma jednego, z jednej strony spokojnie mogÄ poskĹadaÄ to do kupy sam, ale chyba maĹo prawdopodobne Ĺźeby to byĹo proste jeĹźeli zegarĂłw nie ma a same nie wyparowaĹy...
sgtcop13 mam to dosyÄ blisko, jest sen Twoim zdaniem jechaÄ i obejrzeÄ czy caĹkowicie zapomnieÄ o tym okazie?
Wysłany: Sro Kwi 09, 2014 18:58
Jak masz blisko, to zawsze moĹźna podjechaÄ i obejrzeÄ. Za to siÄ nie pĹaci
Ale dla mnie to wyglÄ da tak "padalcowato", Ĺźe pojechaĹbym jÄ oglÄ daÄ, tylko jakby staĹa gdzieĹ, gdzie mi "po drodze"
pozdr
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
Spoko, juĹź zadecydowaĹem pod Twoim wpĹywem, Ĺźe nie popeĹniÄ tego bĹÄdu co kiedyĹ czyli nie wpakuje siÄ w "okazjÄ". Poczekam jeszcze miesiÄ c, rozmnoĹźÄ budĹźet i zabiorÄ siÄ za szukanie porzÄ dnej sztuki.
Wysłany: Czw Kwi 10, 2014 15:16
Jasne Ĺźe tak. PoĹpiech jest wskazany tylko przy Ĺapaniu pcheĹ i przy sraczce. MoĹźe siÄ trafi coĹ fajnego w okolicach kogoĹ z forum. Wtedy moĹźna wstÄpnie oblukaÄ...
pozdro
Aby nie zakĹadaÄ nowego tematu, pozwolÄ sobie podĹÄ czyÄ siÄ do tego tematu , a zarazem poprosiÄ o pomoc w wyborze wĹaĹciwego moto.
Na tÄ chwilÄ mam na oku ten:
http://allegro.pl/show_item.php?item=4371488272
jestem po rozmowie i jutro mam go zobaczyÄ. Wiem, Ĺźe moto byĹo malowane, o powodach nie piszÄ, poniewaĹź jutro postaram sobie je potwierdziÄ.
Drugie moto to ten:
http://olx.pl/oferta/hond...html#2b086ebbf7
ProszÄ o pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum