Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 11:13
Heh... Pierwszy sĹyszÄ, Ĺźe pÄkajÄ ... Ale skoro tak twierdzisz to pewnie coĹ w tym musi byÄ... Ja nie mam jak podnieĹÄ moto, Ĺźeby nie dotykaĹo ziemi wiÄc spuszczanie powietrza mogĹo by tylko wspomĂłc odksztaĹcanie siÄ opon... Aktualnie stoi na centralnej i niestety to musi mi wystarczyÄ... Ale thx za info!
Jędrek
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 17:14
nie wymyĹlajcie, postawiÄ sprzÄt na centralnej, z normalnym ciĹnieniem w oponach i nic siÄ nie bÄdzie dziaĹo! Jak sucho i w miarÄ ciepĹo to jeĹşdziÄ.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 20:32
Nie zawsze... Ale nie wydaje mi siÄ to czymĹ nieprawdopodobnym... ZwĹaszcza biorÄ c pod lupÄ ostatnie zimy Tylko trzymaÄ kciuki... Jak dla mnie to juĹź dzisiaj byĹo trochÄ cieplej niĹź ostatnimi dniami... Ale byÄ moĹźe to tylko zĹudzenie spowodowane aklimatyzacjÄ . Tak czy inaczej propagujÄ c akcjÄ "Ĺadna pogoda" wszyscy trzymamy kciuki
DODANO: 15 XII 2008 23:46
1) PrzeglÄ daĹem sobie dzisiaj forum H-H i po raz kolejny przyszli mi z pomocÄ na niezadane nawet pytanie! KtoĹ odkopaĹ stary temat dotyczÄ cy "odnawiania" kolektorĂłw! Efekty sÄ powalajÄ ce i koszta stosunkowo niewielkie... Niestety im bardziej humanitarnie chce siÄ do tego podejĹÄ tym bardziej procedura jest czasochĹonna. Nie mniej jednak proponujÄ zaznajomienie siÄ z tematem... I nie wiem jak Wy, ale ja jak znajdÄ czas, to bÄdÄ siÄ bawiĹ
Ĺťeby nie zakĹadaÄ kolejnego tematu poradzÄ siÄ tutaj... Czym konkretnie róşniÄ siÄ Ĺwiece irydowe od platynowych i czy warto w nie inwestowaÄ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum