Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 11:32
RĂłwnieĹź jestem za tym abyĹ objÄ Ĺ funkcje moda. SprĂłbowaÄ moĹźesz, nikt Ci nie bÄdzie miaĹ za zĹe jeĹli sie nie sprawdzisz. Kolega tomeczek151 na pewno udzieli Ci kilku lekcji i dasz sobie radÄ
Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 526 Skąd: Mielec
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 14:57
Killu to nie forum typu peb, co byĹ miaĹ sobie nie poradziÄ! Nie znam siÄ na tym ale myĹlÄ ze obsĹuga jest intuicyjna. ZresztÄ teraz to i tak juĹź nie masz wyjĹcia bo Twoja "kandydatura" zostaĹa przez nas przegĹosowana
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 15:43
SzukaĹem co nie co po necia jak zrobiÄ ShoutBox, i rzeczywicie sprawa wydaje siÄ prosta. NapisaĹem wczoraj do Kermadec 'a w sprawie zgĹoszenia siÄ Tomka i czekam na odpowiedĹş!
MogÄ siÄ postaraÄ, ale cudĂłw nie obiecujÄ... WrÄcz proszÄ o wyrozumiaĹoĹÄ. Niebawem powinienem mieÄ neta na swoim kompie, wiÄc niektĂłre sprawy (jak np. popeĹnianie ortĂłw) bÄdÄ miaĹ zaĹatwione!
Teraz trzeba tylko dowiedzieÄ siÄ, co administrator powie na propozycjÄ pomocy z naszej strony. W koĹcu to jego gĹos jest kluczowy w tej kwestii!
Pomógł: 15 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 810 Skąd: opole
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 15:51
PoproszÄ o waszÄ opiniÄ czy wolicie ĹźebyĹmy mieli podzielone dziaĹy np. problemy techniczne i ogĂłlne biorÄ ja, a zloty akcesoria itd. Killu? Mi siÄ wydaje Ĺźe lepsza by byĹa opcja Ĺźe oboje mamy wĹadzÄ moderatora we wszystkich dziaĹach, bo moglibyĹmy siÄ uzupeĹniaÄ w niektĂłrych elementach pracy. No ale i tak wszystko zaleĹźy od Karmadeca takĹźe prosimy naszego guru o zabranie gĹosu
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 15:55
Mi takĹźe odpowiadaĹa by opcja, Ĺźeby moderowaÄ caĹe forum... MoĹźe siÄ zdarzyÄ tak, Ĺźe jednego z nas zabraknie na jakiĹ czas -> wyjazd motocyklem w traskÄ za granicÄ albo inne przyjemnoĹci... WĂłwczas wiÄksze prawdopodobieĹstwo, Ĺźe jedna osoba bÄdzie na miejscu, kiedy bdzie potrzebna!
Pomógł: 8 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 286 Skąd: Szkieletczyzna
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 00:13
Czekajmy, wiÄc na odzew ze strony admina bo to jedyne co nam pozostaĹo, sami podjÄliĹmy decyzje co do moderatorĂłw i naszych oczekiwaĹ zwiÄ zanych z forum, a teraz czekajmy na rozpatrzenie propozycji...
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 14:55
tomeczek151 jest juĹź moderatorem na forum.
Z nowym dziaĹem nie bÄdzie problemu.
Mam proĹbÄ: ustalcie dokĹadnie jakie dziaĹy byĹcie widzieli na forum (zrĂłbcie gĹosowanie, ankietÄ czy jakoĹ tak). Jak ustalicie to przeĹlij mi to killu na PW.
Niestety nie mam ostatnio czasu by ĹledziÄ wszystko na forum :/.
dosc sporo tego jest, musicie sie chlopaki pobawic na jakiejs testowej instalacji a zrobicie z tego forum pozadne motoforum. jak bede mial nadmiar czasowo-nudowy to mozemy zrobic modyfikacje layoutu, ale to musialoby sie na tydzien rozpadac, zeby mnie nie nosilo po swiecie i kryzys musialby nadal trwac ;/
jakbym mogl w czyms pomoc to w miare mozliwosci czasowych chetnie pomoge.
Pomógł: 8 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 286 Skąd: Szkieletczyzna
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 18:16
PodsumowujÄ c temat, nasze oczekiwania co do rozbudowy forum dotyczÄ dziaĹu OgĹoszenia -w nim- kupiesprzedamzamieniÄ i kolejny na liĹcie ĹźyczeĹ jest shoutbox. To raczej tyle jeĹli chodzi o nowoĹci, piszcie co jeszcze ewentualnie widzielibyĹcie na forum...później zamkniemy temat a Killu wyĹle listÄ do admina.
Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 526 Skąd: Mielec
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 01:23
OdĹwieĹźam temat poniewaĹź ostatnio pojawiĹo siÄ kilka ogĹoszeĹ dot. kupna/sprzedaĹźy.
MoĹźna by ruszyÄ z tematem nowego dziaĹu o nazwie "GieĹda" lub "OgĹoszenia". BÄdzie to o wiele przejrzystsze niĹź pisanie w OgĂłlnym czy Akcesoriach. Co Moderatorzy na to?
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 01:31
Ja jestem jak najbardziej za, tylko jest ten problem Ĺźe ja nie mam takiej wĹadzy. MĂłj wymiar moderowania opiera siÄ na usuwaniu, edycji i przenoszeniu postĂłw. Ja nie mogÄ tworzyÄ nowych dziaĹĂłw. TakĹźe o taki podziaĹ trzeba prosiÄ karmadeca.
Tomek
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 11:40
Kermadec stwierdziĹ,Ĺźe z nowym dziaĹem nie bÄdzie problemu a moim zdaniem dziaĹ kupiÄ sprzedam jest jak najbardziej potrzebny bo ogĹoszenia tego typu pojawiajÄ siÄ w wielu dziaĹach. Napisz do niego na pw.
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 12:48
JuĹź dawno pisaĹem do niego w tej sprawie ale widocznie jest obecnie bardzo zajÄty i nie ma czasu dla forum. WyĹlÄ oczywiĹcie mu wiadomoĹÄ, ale chciaĹbym Ĺźeby Kermadec poczuĹ siÄ przeĹladowany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum