Ja dzisiaj korzystajÄ c z korzystnych prognoz pogody, pojechaĹem RevelkÄ do pracy. Normalnie dziwak ze mnie, mĂłgĹby ktoĹ pomyĹleÄ, jechaĹem do pracy, a cieszyĹem siÄ jak dziecko . Dobrze, Ĺźe mam uszy, bo chyba ĹmiaĹbym siÄ dookoĹa gĹowy
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pią Kwi 12, 2013 09:03
Haidi, na PoznaĹ zdecydowanie nie jestem przygotowany.
Kisielin trochÄ przebudowali:
WczeĹniej z tego winkla "bĹÄdnie Ĺamanego na dwa" wylatywaĹo siÄ w szykanÄ a później w co mocniejszych maszynach przĂłd wÄdrowaĹ ku niebu na prostej. Teraz podejrzewam, Ĺźe winkiel bÄdzie "bĹÄdnie Ĺamany na trzy". Na pewno bÄdzie megatechnicznym wyzwaniem, bo jadÄ c caĹy czas na kolanie bÄdzie trzeba zwolniÄ z mniej wiÄcej 80-90 do do 20-30. CoĹ czujÄ, Ĺźe bÄdzie peĹno gĹupich paciakĂłw w tym miejscu Drugi zakrÄt nie bÄdzie lepszy, bo caĹy czas siÄ zacieĹnia. WidaÄ juĹź duĹźÄ prostÄ i chce siÄ odkrÄcaÄ, ale o ile na 2 bÄdzie moĹźna jakoĹ to zrobiÄ, o tyle Ci, co bÄdÄ musieli zrzuciÄ do 1 bÄdÄ siÄ Ĺlizgali, jak jasna cholera. JuĹź siÄ nie mogÄ doczekaÄ tej rozkminy w praktyce
Pomógł: 10 razy Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 739 Skąd: Białystok
Wysłany: Pią Kwi 12, 2013 19:22
JuĹź jutro jadÄ do domu i wyjeĹźdĹźam motĂłrem Ale siÄ cieszÄ W BiaĹymstoku w jednÄ noc stopniaĹo z 20cm Ĺniegu, a w ciÄ gu dnia prawie caĹa reszta Mam nadziejÄ, Ĺźe w stolicy podobnie
Ja dzisiaj korzystajÄ c z korzystnych prognoz pogody, pojechaĹem RevelkÄ do pracy. Normalnie dziwak ze mnie, mĂłgĹby ktoĹ pomyĹleÄ, jechaĹem do pracy, a cieszyĹem siÄ jak dziecko . Dobrze, Ĺźe mam uszy, bo chyba ĹmiaĹbym siÄ dookoĹa gĹowy
]
Nie no nic w tym dziwnego ja od 8.04 jeĹźdĹźÄ regularnie codziennie na uczelnie jakieĹ 30 km w jednÄ stronÄ morda siÄ cieszy tak Ĺźe uĹmiechu brakuje. Tylko potem pod uczelniÄ zakĹadam lidlowskÄ kapÄ przeciwdeszczowÄ na moto ( o dziwo siÄ moto mieĹci Ĺadnie), coby ew. jak wrĂłcÄ miaĹ suche siedzenie. JuĹź dawno przyzwyczaiĹem siÄ do jazdy w deszczu ale w Deauville to w zasadzie sama przyjemnoĹÄ( poza nogawkami od spodni od kolan w dóŠ). No i oczywiĹcie brudnym moto :/ ale wczoraj wykÄ paĹem maszynÄ myjkÄ ciĹnieniowÄ i schowana czeka na sĹoĹce moĹźe w niedziele bÄdzie okazja bujnÄ Ä siÄ na jakiĹ piknik.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 739 Skąd: Białystok
Wysłany: Sob Kwi 13, 2013 18:25
W Warszawie niestety ulewy od poĹudnia Tylko po osiedlu pojeĹşdziĹem chwilÄ na dwĂłjce. I uwaga strasznie Ĺlisko jest przez piasek i brud, ktĂłry podostaĹ po zimie. KoĹa blokujÄ siÄ nawet przy lekkim przyhamowaniu, a nawet przy dodaniu gazu z niskich obrotĂłw. NieĹşle siÄ przestraszyĹem jak moto przy przyspieszaniu na prostym odcinku zaczÄĹo mi dupÄ wyjeĹźdĹźaÄ z boku.
Wysłany: Nie Kwi 14, 2013 13:52
Alan napisał/a:
W Warszawie niestety ulewy od poĹudnia Tylko po osiedlu pojeĹşdziĹem chwilÄ na dwĂłjce. I uwaga strasznie Ĺlisko jest przez piasek i brud, ktĂłry podostaĹ po zimie. KoĹa blokujÄ siÄ nawet przy lekkim przyhamowaniu, a nawet przy dodaniu gazu z niskich obrotĂłw. NieĹşle siÄ przestraszyĹem jak moto przy przyspieszaniu na prostym odcinku zaczÄĹo mi dupÄ wyjeĹźdĹźaÄ z boku.
Chyba mieszkamy w innej Warszawie
Wczoraj caĹy dzieĹ jeĹźdĹźenia i tylko troszkÄ deszczu.
ZrobiliĹmy 300 KM Ăłw.
PadaĹo ĹÄ cznie z godzinÄ jak nie mniej a caĹy dzieĹ na moto pozytywny. MegaPozytywny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum