Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sob Cze 02, 2018 21:25
mczay, to reklamowy gnojek plÄ tajÄ cy siÄ po forach. Wiem to bo nie tylko z tego forum korzystam.
Admin Ĺap za mopa i........chamowi kopa
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Sie 2015 Posty: 211 Skąd: Wrocław
Wysłany: Wto Cze 05, 2018 21:13
Koledze ĹźyczÄ szybkiego powrotu do zdrowia i na moto.
A jednoczeĹnie chciaĹbym siÄ tu was doradziÄ w sprawie mojego problemu, moto jak stoi parÄ dni czasem ponad tydzieĹ, to Ĺadnie odpala, sanie i jazda, ale po ujechaniu jakiegoĹ kawaĹka dĹawi siÄ i gaĹnie, wczeĹniej po paru min krÄcenia odpalaĹ, a dziĹ zdechĹa bateria i nie odpaliĹ, macie jakiĹ pomysĹ z czym jest problem?
Wysłany: Sro Cze 06, 2018 15:36
udaĹo siÄ odpaliÄ od kabli i aku z samochodu, jazda byĹa i wszystko w porzÄ dku, zgasiĹem i odpaliĹ od razu, w piÄ tek sprawdzÄ wersje z otwartym bakiem, tylko do tego muszÄ pamiÄtaÄ o 2 kluczyku i zobaczymy co dalej
Wysłany: Sro Cze 06, 2018 15:38
jestem ciemny z budowy dopiero zaczynam zabawÄ, zawsze oddawaĹem do mechanika, moĹźesz wrzuciÄ zdjÄcie pompy gdzie ona jest i czy trzeba osĹony zdejmowaÄ ?
[ Dodano: Sro Cze 06, 2018 16:07 ]
znalazĹem na forum :
http://hondantv.pl/forum/...1aef91f126098de
i bÄdÄ dziaĹaÄ, zobaczymy, tyle tylko Ĺźe ja mam problem jak stoi parÄ dni albo ponad tydzieĹ, bo nie jeĹźdĹźÄ codziennie a pompa to wydatek 170 zeta, wiÄc jeden miesiÄ c w plecy
Pompa jest po lewej stronie, trzeba zdjÄ Ä siedzenie, odkrÄciÄ ĹrubÄ koĹo baku Ĺźeby zdjÄ Ä lewy czarny plastik (taki z otworem na kranik) i pompa bÄdzie przed tobÄ . Styki sÄ pod gumowym kapturkiem. Ja oczyĹciĹem styki bez demontowania pompy, najpierw cienkim pilniczkiem a nastÄpnie drobniutkim papierem Ĺciernym. Jak pisaĹem dziaĹa juĹź bardzo dĹugo. Pompa dziaĹa okresowo, co parÄ sekund sĹychaÄ/czuÄ pod rÄkÄ takie pykniÄcie. Pompa jest membranowa i to wĹaĹnie ten styk zaĹÄ cza prÄ d do cewki ktĂłra rusza membranÄ .
Wysłany: Wto Cze 19, 2018 00:26
po tygodniu nie odpalania moto, najpierw otworzyĹem zbiornik, zamknÄ Ĺem go i odpaliĹem moto, pojechaĹem parÄset metrĂłw na stacje znowu otworzyĹem, zatankowaĹem i zamknÄ Ĺem, po tym normalnie odpaliĹem i pojechaĹem i wszystko byĹo w porzÄ dku, bÄdÄ jeszcze sprawdzaĹ bez otwierania zbiornika, ale jak siÄ zbiornik sam nie odpowietrza to co polecacie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum