To ja mogÄ zdaÄ relacjÄ z wczoraj z jazdy( sobota) temperatura od 3 do -2, peĹne ubranie termoaktywne z lidla ze skarpetami + jeansy + buty motocyklowe+ ochraniacze na kolana+ podkoszulek zwykĹy + kurtka z podpinkÄ . Gdybym ubraĹ spodnie motocyklowe z podpinkÄ to byĹoby ekstra niestety ostatnio skoĹczyĹy mi siÄ w nich paski do regulacji i trudno je zapiÄ Ä, ale pod kurtkÄ z podpinkÄ w zasadzie idealnie, trochÄ mi nerki po 30 minutach zmarzĹy i uda nĂłg w sumie nawinÄ Ĺem z 60 km.
BieliznÄ z lidla oceniam na duĹźy plus, pomimo to Ĺźe jest to bielizna chĹodzÄ ca Ĺwietnie siÄ spisaĹa.
TrochÄ siÄ z raziĹem do tego typu ubraÄ jak zakĹadaĹem peĹny kombinezon i na dóŠtermoaktywny bo tamten drugi co mam grzeje bardzo dobrze, ale zawsze nogi miaĹem caĹe mokre, nie mogÄ siÄ doczekaÄ jak przetestuje ten zestaw ze spodniami. Notabene za sam dóŠten pierwszy co mam zapĹaciĹem wiÄcej niĹź za caĹy zestaw z lidla.
Pozdrowienia i podziÄkowania za goĹcinÄ u SĹawka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum