Wydaje mi siÄ ,ze tragedii nie ma ? Za PR2 trzeba daÄ ok 300zĹ a za pierwszÄ lepsza 200-250zĹ
Sam wydatek zawsze trochÄ boli Ale jeĹli przeliczyÄ iloĹÄ przejechanych kilometrĂłw do ceny to od razu robi siÄ lepiej
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Wydaje mi siÄ ,ze tragedii nie ma ? Za PR2 trzeba daÄ ok 300zĹ a za pierwszÄ lepsza 200-250zĹ
Sam wydatek zawsze trochÄ boli Ale jeĹli przeliczyÄ iloĹÄ przejechanych kilometrĂłw do ceny to od razu robi siÄ lepiej
DokĹadnie tak. Ja za PR2 zapĹaciĹem 770 zĹ w ubiegĹym roku (DOT z 15 roku). A trwaĹoĹÄ naprawdÄ bdb+. I trzymajÄ jak szatany
A co do tanioĹci czy nietanioĹci to czy motocykle czy snowbord czy akwarium czy terrarium to nie bÄdzie tanio. Hobby niestety kosztuje.
Ale czymĹźe by byĹo posiadanie majÄ tku i niemoc wydania kasy na swoje przyjemnoĹci?
_________________ Romet Ogar 200, WSK 125, ETZ 250, Honda CB 500, NT650V Deauville (RC47), Yamaha FJR 1300.
Człowiek ma prawo patrzeć na drugiego z góry tylko wówczas, kiedy chce mu pomóc się podnieść - Gabriel Garcia Marquez
Z montaĹźem i wywaĹźeniem?
Ja daĹem rĂłwno 800 za ful serwis i myĹlaĹem ,ze mĂłj kolega od opon to "miszcz" tanioĹci?
Zaraz do niego dzwoniÄ ,ze wisi mi flaszkÄ
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Z montaĹźem i wywaĹźeniem?
Ja daĹem rĂłwno 800 za ful serwis i myĹlaĹem ,ze mĂłj kolega od opon to "miszcz" tanioĹci?
Zaraz do niego dzwoniÄ ,ze wisi mi flaszkÄ
Nieeeee, za same opony z przesyĹkÄ 770 (326 + 444). Zmiana i wywaĹźenie to 60 zĹ (30 od koĹa).
A flaszkÄ wypijcie, czemu nie. Wskazania sÄ bo w weekend ma byÄ ...ujowa pogoda
_________________ Romet Ogar 200, WSK 125, ETZ 250, Honda CB 500, NT650V Deauville (RC47), Yamaha FJR 1300.
Człowiek ma prawo patrzeć na drugiego z góry tylko wówczas, kiedy chce mu pomóc się podnieść - Gabriel Garcia Marquez
W zdjÄciach znalazĹem takie oto foto:
3xdevi700 + NTV = 4xPR2 - przypadek???
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Dobra kostka jest dobra ... na krĂłtko. Chyba, Ĺźe po szutrach przejedziesz PolskÄ
Pomógł: 1 raz Wiek: 47 Dołączył: 29 Sty 2017 Posty: 114 Skąd: Warszawa - Mokotów
Wysłany: Pon Cze 19, 2017 22:54
PodjechaĹem dziĹ do wulkanizatora, a ten powiedziaĹ, Ĺźe uszkodzenie jest niewielkie, nie mam siÄ martwiÄ tylko jeĹşdziÄ. No i teraz mi gĹupio, bo zrobiĹem niepotrzebne zamieszanie.... a juĹź namierzyĹem PR2 na przĂłd za 320 zĹ...
Micheliny PR2 sÄ jak najbardziej godne polecenia. MiaĹem je w Bandicie 1250 i dawaĹy sobie wspaniale radÄ z tym nie najlĹźejszym i nie najwolniejszym sprzÄtem.
ZdziwiĹem siÄ teĹź, Ĺźe tyĹ zuĹźywa siÄ dosyÄ powoli, a Bandzior opiernicza opony szybciej niĹź Reksio koĹci.
W NTV nie kombinowaĹem i majÄ c znoĹnÄ BT 45 na tyle zakupiĹem i zaĹoĹźyĹem nĂłwkÄ BT 45 na przĂłd.
Nieeeee, za same opony z przesyĹkÄ 770 (326 + 444). Zmiana i wywaĹźenie to 60 zĹ (30 od koĹa).
)
Cena za opony doĹÄ znoĹna, sam kupowaĹem w doĹÄ podobnej (342 i 413 zĹ) za opony z DOT 2017 tyĹ i koĹcĂłwka 2016 przĂłd. Natomiast tak taniej wymiany opon to zazdroszczÄ
U mnie po znajomoĹci poszĹo 90 zĹ, a inne punkty to poniĹźej 120 zĹ nawet rozmawiaÄ nie chciaĹy... oczywiĹcie mĂłwiÄ o cenie ze zdjÄciem kóŠz motocykla, zdjÄciem opony, zaĹoĹźeniem nowej, wywaĹźeniem i zaĹoĹźeniem kóŠdo moto.
_________________ Rover, wanderer
Nomad, vagabond
Call me what you will
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum