Wiek: 40 Dołączyła: 16 Mar 2012 Posty: 158 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Lis 14, 2013 09:43 garaĹź w Warszawie na przezimowanie motocykla
Zazwyczaj jest problem z miejscem gdzie na zimÄ odstawiÄ moto Ĺźeby nie zostaĹo na ulicy. Jako, Ĺźe dorobiĹam siÄ garaĹźu (takiego szeregowego) na Grochowie to chciaĹam zaproponowaÄ kawaĹek miejsca na odstawienie i przechowanie motocykla. MoĹźe nie jest to garaĹź full wypas ale zawsze miejsce zamkniÄte i pod dachem. JeĹli ktoĹ byĹby zainteresowany to zapraszam.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Lis 14, 2013 10:09
Polecam zrzutkÄ na jakiĹ alarm. ZĹodzieje motocykli bardzo chÄtnie obrabiajÄ garaĹźe, gdzie za jednÄ robotÄ mogÄ bez problemu zawinÄ Ä kilka sprzÄtĂłw.
Wiek: 45 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Sty 25, 2015 19:39
scorpio70 napisał/a:
Nie bÄdÄ tworzyĹ nowego tematu. Potrzebny garaĹź na przezimowanie tej zimy dla mojego moto. Bezpieczny i w dobrych pieniÄ dzach. Polecicie coĹ?
JeĹli to by Ci odpowiadaĹo, to u mnie w garaĹźu podziemnym (Bemowo) wynajÄcie miejsca na motocykl kosztuje 50zĹ/miesiÄ c (niestety, nie moĹźna z nimi negocjowaÄ ceny). MogÄ podpytaÄ we wspĂłlnocie czy jest jeszcze jedno wolne.
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Wiek: 45 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Sty 25, 2015 22:34
scorpio70 napisał/a:
... spoko, cena moĹźe byÄ, ale czy bezpiecznie?
Osiedle zamkniÄte, strzeĹźone, w garaĹźu sÄ kamery. Ja tam trzymam wszystkie swoje sprzÄty. JeĹli masz ochotÄ, to w wolnej chwili zapraszam na kawÄ i oglÄdziny. MoĹźe jednak najpierw zapytam we wspĂłlnocie czy maja jeszcze jakieĹ miejsca?
PS. Dlaczego nie dostaje na maila powiadomieĹ o odpowiedziach, chociaĹź wszystko mam zaznaczone jak trzeba? do spamu tez nie wpadajÄ . Wie ktoĹ?
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum