Wysłany: Nie Mar 16, 2008 22:51 Gdzie szukaÄ NTV -ki?? i nr VIN
Witam jestem w czasie poszukiwania NTV ki i wczoraj oglÄ daĹem pare egzemplarzy (dokĹadnie 3). Mam pytanie: jak sprawdziÄ nr VIN z jakiego roku pochodzi?? czy warto braÄ motocykl z Wlk Brytanii?? . Jednego odrzuciĹem na dzieĹ doby ale dwa pozostaĹe ....moĹźe???!!
Mam fotki obu wiÄc jak by mi ktoĹ pomĂłgĹ to bÄdÄ naprawde wdziÄczny!!
Jak bÄdziesz gdzieĹ w ĹwiÄtokrzyskim oglÄ daĹ sprzÄty to zapraszam do siebie. MuszÄ siÄ rozstaÄ z NTV, tym razem definitywnie. Niestety NTV-kÄ nie da siÄ jeĹşdziÄ w trzy osoby
Pozdrawiam
Dino1313 [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 00:41
Witam!
DziÄki za odpowiedĹş. ?wiÄtokrzyskie troszkÄ daleko, choÄ mam rodzinkÄ w Kielcach. szkoda ,Ĺźe nie mieszkasz bliĹźej . A jakÄ masz?? No w peĹni rozumiem , Ĺźe w 3 osoby ciÄĹźko jeĹşdziÄ . Ja wĹasnie sprzedaje swoje auto (mam drugie jeszcze) rodzinne , bo dziecko juĹź duĹźe!!
Pozdrawiam
ps link nie dziaĹa . nie wiem czemu
Artur [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 10:19
Witam teĹź mam do sprzedania NTV-kÄ pod linkiem jest jej zdjÄcie http://img218.imageshack....bowy2002kn9.jpg ma doĹoĹźone gmole. Jak JesteĹ zainteresowany to podaje mĂłj nr tel 509639932
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum