Wysłany: Pią Lis 16, 2012 11:11 Reprezentowanie Forum w imprezach biegowych.
Witam..Jak wiecie trochÄ biegam i wpadĹem na pomysĹ,oczywiĹcie za wasza zgodÄ ,Ĺźeby reprezentowaÄ nasze forum na róşnego rodzaju imprezach biegowych.PomysĹ polega na wpisie na listÄ startowÄ przynaleĹźnoĹci klubowej np HONDA NTV RUNNING TEAM (takÄ nazwÄ wymyĹliĹem),a oprĂłcz tego na bieganiu np w koszulce z nadrukiem klubowym,lub z czymĹ co mĂłgĹbym przyczepiÄ do koszulki organizatora(czÄsto,gÄsto organizator wymaga biegu w jego koszulce technicznej.Jak na razie nie ma mowy oczywiĹcie o jakichkolwiek wynikach,bardziej chodzi o ukoĹczenie imprezy i o poprawienie wĹasnego wyniku.Bardziej chodzi o reklamÄ naszego forum i zabawÄ.Na razie jestem w klubie sam,ale zapraszam wszystkich chÄtnych na treningi (grupa -warszawska). Pozdrawiam i czekam na odzew.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pią Lis 16, 2012 13:24
Jak dla mnie to Ĺźaden problem... Trza by tylko dla formalnoĹci zapytaÄ Kermadeca o zgodÄ na posĹugiwanie siÄ logo, oraz Migusia, ktĂłry jak pamiÄtam, wykonaĹ ostatecznÄ jego wersjÄ.
Jak o mnie chodzi, to masz moje bĹogosĹawieĹstwo Fajnie bÄdzie kiedyĹ przeczytaÄ: trafiĹem do Was oglÄ dajÄ c zdjÄcia z imprezy dla biegaczy
Wysłany: Pią Lis 16, 2012 15:58
To ty zapytasz czy ja mam to zrobiÄ?.A jeĹli chodzi o znak firmowy to musiaĹbym go dostaÄ w postaci takiej Ĺźebym mĂłgĹ go przyczepiÄ do koszulki np na plecy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum