Wielki szacun dla zibiego za pomoc w przewiezieniu mojej Devilki,
pomimo przeciwnoĹci losu i aury zdecydowanie kanapowo-grzaĹcowej - udaĹo siÄ w ubiegĹÄ sobotÄ przetransportowaÄ mojÄ 650-tkÄ z GrĂłjca do Warszawy.
Stoi sobie teraz bezpiecznie w Hondzie na zimowaniu i czeka na wiosnÄ
Przy okazji okazaĹo siÄ, Ĺźe w Hondzie na GocĹawiu od 2-3 tygodni pracuje znajomy mechanik - Bartek, ktĂłry poprzednio naprawiaĹ maszynki w Showbikes oraz Chopper Garage
SĹawku, pogoda nie miaĹa znaczenia (poza zawodnÄ technikÄ ), dĹugo nam to nie zajÄĹo!!!
MoĹźe gdzieĹ, kiedyĹ ja bÄdÄ potrzebowaĹ "pomocy" i "dobra karma wrĂłci"...podobno tak to dziaĹa i ja chcÄ w to wierzyÄ!!!
P.S.
ObyĹ miaĹ "pociechÄ" z diabeĹka bo wypasiona jest (szerokie kufry, manetki, deflektory), piÄknie utrzymana no i w Ĺlicznym (Ĺliwkowym) kolorze SzerokoĹci Kolego!!!
_________________ Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre!!! A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru...:):):)
Miałem NTV 650 a mam ST 1100 i ST 1300
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum