Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 21:59 Pytanie o filmik
Witam! Dzisiaj w nocy skonstruowaĹem prosty filmik i zamieĹciĹem go w necie... NiedĹugo później naszĹy mnie pewne wÄ tpliwoĹci co do tego, czy osoby znajdujÄ ce siÄ na filmie w ogĂłle wyraĹźajÄ zgodÄ na to aby ich zdjÄcia krÄ ĹźyĹy po internecie... W sumie, to niektĂłre materiaĹy nie sÄ mojej produkcji i przed zamieszczeniem powinienem o to spytaÄ...
JeĹźeli ktokolwiek ma jakieĹ obiekcje co do zawartoĹci, to od razu wywalam filmik.
Film raczej kiepskawy na co zĹoĹźyĹ siÄ brak doĹwiadczenia, narzÄdzi, czas i zmÄczenie, dlatego i tak zostanie jeszcze usuniÄty i wstawiony w innej, mam nadziejÄ lepszej formie.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 02:48
Wielkie dziÄki za sĹowa uznania Produkcja rzeczywiĹcie byĹa spontaniczna, bo powstaĹa wĹaĹciwie w jednÄ noc Dzisiaj znowu trochÄ krÄciĹem, jak chĹopaki szalejÄ na gumie i na winklach, ale niestety Ĺźadnych dobrych ujÄÄ nie ma :/ Na szczÄĹcie nie ja sam zdjÄcia robiĹem, wiÄc moĹźe uda siÄ coĹ sensownego dostaÄ
WIELKIE DZIÄKI TOMEK, ZA DZISIEJSZY TELEFON - NIEJEDNEMU PEWNIE URATOWAĹ PORTFEL !!!
kaśka [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 01:31
oj, nie wiem nie wiem....widziaĹam tu 2 zdjÄcia, do ktĂłrych mam peĹne prawa autorskie,oj Killu,podpadĹeĹ, bÄdzie proces jak nic... do zobaczenia w S?DZIE!!!
a tak serio, fajny filmik, i duĹźy plus za podkĹad muzyczny.
dopiero ten filmik zobaczyĹem, heheh, szybki jestem nie ma co ...a za tÄ wstawkÄ mojego zdjÄcia bÄdziemy siÄ sÄ dziÄ, odszkodowanie bedzie bardzo wysokie za poniesione szkody moralne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum