Wysłany: Pią Lis 14, 2008 01:51 Lusterka do revere
Witam. mam pytanko, czy jest moĹźliwoĹÄ kupienia tylko wkĹadu do oryginalnego lusterka? Bo zbiĹo mi siÄ a nie chciaĹ bym kupowaÄ caĹoĹci jeĹli nie trzeba. Jak ktoĹ ma jakieĹ info to z gĂłry dziÄki za cynk i pozdrawiam.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 20:20
WkĹad - "szybkÄ"? Zawsze moĹźna iĹÄ do szklarza, Ĺźeby wyciÄ Ĺ i przykleiÄ... Nie bÄdzie to wielka kasa... O ile dobrze zrozumiaĹem o co chodzi...
Morgan
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 20:25
Witam
ZwykĹe lustra od szklarza nie nadajÄ siÄ bo przybliĹźajÄ strasznie.
Ja kupiĹem szybkÄ z golfa II (jest wiÄksze od hondowskich), poczym szklarz dociÄ Ĺ na wymiar Revere.
Natomiast jeĹli istnieje moĹźliwoĹÄ dokupienia oryginalnych szkieĹ to chÄtnie siÄ o tym dowiem i w razie czego skorzystam w przyszĹoĹci jak bÄdzie taka potrzeba.
Pozdrawiam
Marcin
Kamil-o [Usunięty]
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 22:21
Dzisiaj oddaĹem lusterko do szklarza powiedziaĹ ze nie pierwszy raz bÄdzie wprawiaĹ szkieĹko, wnioskuje wiÄc ze nie moĹźe byÄ tak Ĺşle z tym przybliĹźaniem :/ sam nie wiem
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 02:12
To, czy przybliĹźa, paruje, w jakim stopniu odbija ĹwiatĹo zaleĹźy od samego szkĹa! Jak powiesz dokĹadnie o co Ci chodzi i nie dasz sobie kitu wcisnÄ Ä, to bÄdzie dobre... Róşni sÄ ludzie i na wszystko trzeba teraz uwaĹźaÄ... Sprecyzuj dokĹadnie o co Ci chodzi i bÄdzie ok
Kamil-o [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 00:38
Odezwie siÄ jak juĹź odbiorÄ lusterko i dam znaÄ jak wyszĹo. DziÄki za podsuniÄcie pomysĹu ze szklarzem pozdrawiam
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 00:37
Non problemo! My motĂłrzyĹci musimy sobie pomagaÄ! Poza tym od tego jest forum Daj wreszcie znaÄ jak szkĹo siÄ spisuje!
Kamil-o [Usunięty]
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 00:40
Lusterko jest Szklarz powiedziaĹ ze wstawiĹ lustro o naturalnym odbiciu, czyli nie powieksza ani teĹź nie zmniejsza obrazu. Jak sie przymierzaĹem to nie widze róşnicy miÄdzy oryginalnym a wprawionym w zakĹadzie. WiÄc polecam sprytnych szklarzy ktĂłrzy znajÄ cie na rzeczy i nie bojÄ siÄ zrobienia czegoĹ innego niz witrynki czy szyby w oknie. pozdrawiam
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 00:44
A tak z ciekawoĹci to powiedz jeszcze... Ile zapĹaciĹeĹ za tÄ zabawÄ? Ile wyszedĹ materiaĹ i ile robocizna!? Tak, Ĺźeby moĹźna byĹo porĂłwnaÄ, ile siÄ zaoszczÄdza...
Kamil-o [Usunięty]
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 18:59
CaĹoĹÄ czyli: przynosze potĹuczone i odbieram sprawne. wyszĹo mnie bardzo duĹźo a mianowicie 15 zĹ hihi myĹle Ĺźe nie ma lepszej opcji nawet jakby zamienniki jakies plastikowe byĹy za 10 zĹ to wole moje chromowane oryginalne daÄ do szklarza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum