Pomógł: 20 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 773 Skąd: Warszawa / Siedlce
Wysłany: Pią Lut 05, 2016 16:04
Kobrzak napisał/a:
To chyba tylko ja jakiĹ taki dziwny bo nie widzÄ jakoĹ devili przerabiaÄ pod siebie.. W sumie co tu przerabiaÄ potem nikt nie kupi "bo nie orginalne malowanie, na pewno miaĹ dzwona"
Naklejki "gietei" "emtrzy", ""PJONIER"" napÄdzÄ kupcĂłw i podniosÄ wartoĹÄ
Eee tam. Ja lubiÄ mieÄ coĹ niekonwencjonalnego. Czy wszystkie moto musza wyglÄ daÄ tak samo ? Na zlocie Ĺatwiej znaleĹşÄ, przykuwa wzrok, customy Ĺźadziej kradnÄ bo problem ze sprzedaĹźÄ ( chyba, Ĺźe na czÄĹci). Poza tym satysfakcja z posiadanoa czegoĹ unikalnego. W tym wypadku wszystko jest zrobione foliÄ wiÄc nie ma problema z "odcustomizowaniem".
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pią Lut 05, 2016 18:17
Panowie , kaĹźdy ma to co lubi
W trakcie zakupĂłw przymierzyĹem siÄ do CBF 600 /wiÄksza owiewka i kuferek oryginalny Hondy pod kolor/ moto fajne,nie wytyrane, tylko gumy do wymiany. PrzejechaĹem siÄ tym i co? A no po prostu nuda, nuda, nuda. Jakby to miaĹo silnik elektryczny, co prawda bardzo mocny, ale bez charakteru. Moto prowadziĹo siÄ inyuicyjnie, samo jedzie i samo skrÄca kiedy sobie tego ĹźyczÄ. Ale kuĹźwa, bez charakteru
Za to Fazer to inna historia. OczywiĹcie wersja N, bo dla mnie o niebo Ĺadniejszy a poza tym w plastikach mi nie do twarzy
Faktem jest, Ĺźe pÄd powietrza urywa Ĺeb przy samej d....e. Dlatego opylÄ pĹug /ktĂłry mi szpeci moto, a zapodam sobie owiewkÄ, aby siÄ za niÄ chowaÄ, gdy zachce mi siÄ pogoniÄ kucyki
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
GratulujÄ zakupu !! " BÄdzie pan zadowolony.."
Maszynka stworzona do uprawiania frajdy w czystej postaci .
Owiewka generalnie psuje wyglÄ d Ĺobuza ale na dĹuĹźszÄ trqsÄ nieodzowna. WybĂłr moto Ĺwietny. CBF600 to inna klasa motocykla. Faktycznie na nim moĹźna usnÄ Ä Natomiast CBF 1000 to juĹş powaĹźna zabawka.
Pomógł: 23 razy Wiek: 48 Dołączył: 15 Gru 2010 Posty: 1437 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Lut 06, 2016 20:05
Z customem to trochÄ jak z tatuaĹźem. Jedni robiÄ , bo chcÄ i im to spaÄ po nocach nie daje, inni wzdrygujÄ siÄ na samÄ myĹl. Poziom trudnoĹci teĹź zbliĹźony. Jedno i drugie Ĺatwo spieprzyÄ, a trudno zrobiÄ dobrze. FZ ma bliĹźej do Horneta, niĹź CBF. Grunt, Ĺźeby dawaĹ frajdÄ. Gratulacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sob Lut 06, 2016 20:18
Jak nie bÄdzie dawaĹ "frajdy" albo siÄ znudzi to znĂłw przyjdzie "czas na zmiany"
Na razie czeka mnie posprawdzanie podzespoĹĂłw, pĹyny etc, a potem badanie techniczne, papiery i rejestracja. Nie bÄdÄ siÄ bardzo ĹpieszyĹ, bo jak wytoczÄ go z ciepĹego zimowego garaĹźu to juĹź pozostanie w letnim aĹź do zimy.
ZmieniajÄ c kiedyĹ NTV na BeemkÄ musiaĹem siÄ przyzwyczaiÄ do ĹaĹcucha, ale w beemce byĹa chociaĹź "centralka". W Fazerze jest tylko "kosa" , biorÄ siÄ za zrobienie stojaka. Spawarka i szlifierka w ruch
pozdrawiam
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
biorÄ siÄ za zrobienie stojaka. Spawarka i szlifierka w ruch
RadoĹÄ tworzenia!
GratulujÄ zakupu i ĹźyczÄ szerokoĹci!
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Eee tam. Ja lubiÄ mieÄ coĹ niekonwencjonalnego. Czy wszystkie moto musza wyglÄ daÄ tak samo ? Na zlocie Ĺatwiej znaleĹşÄ, przykuwa wzrok, customy Ĺźadziej kradnÄ bo problem ze sprzedaĹźÄ ( chyba, Ĺźe na czÄĹci). Poza tym satysfakcja z posiadanoa czegoĹ unikalnego. W tym wypadku wszystko jest zrobione foliÄ wiÄc nie ma problema z "odcustomizowaniem".
Bardzo ciekawy projekt. Fazi wyglÄ da fajnie, nawet bardzo fajnie. A Twoja Devi trafiĹa raczej w dobre rÄce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum