Wysłany: Wto Cze 16, 2009 12:47 Historia mojej NTV. Czyli co byĹo przed naszym spotkaniem.
Pierwszy wĹaĹciciel, wĂłwczas 46 letni Erwin z Dasing, zakupiĹ mojÄ obecnÄ NTV w Augsburgu w roku 1993. PrzejechaĹ niÄ 14000 km i sprzedaĹ w roku 1996 28 letniemu wĂłwczas Krystianowi z Bobingen, ktĂłry zwiÄ zaĹ siÄ z NTV na dĹugie lata bo aĹź do roku 2008. PrzejechaĹ niÄ
38 000 km. Dalej w roku 2008 sprowadziĹ jÄ do Polski kolega z pracy, Mateusz (27) z Katowic pojeĹşdziĹ rok czasu 2 tyĹ km (wcale mi jej nie chciaĹ sprzedaÄ ) i trafiĹa do mnie w 2009 roku Piotrek (33) z DÄ browy GĂłrniczej. Ja przejachaĹem na razie 5 zbiornkĂłw paliwa. OdkÄ d jestem szczÄsĹiwym posiadaczem pogoda siÄ skiepĹciĹa niemoĹźliwie nie ma dnia bez przelotnego opadu
Tak w wolnej chwili przejrzaĹem dokumenty z serwisĂłw i umowy sprzedaĹźy. JeĹźeli macie ochotÄ podzieliÄ siÄ przeszĹoĹciÄ waszego motocykla chÄtnie poczytam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum