Wysłany: Sob Maj 07, 2016 16:41 Przed zakupem - proĹba.
Witam,
Przymierzam siÄ do zmiany jednoĹladu.
Obecnie jest to "kibelek" Piaggio X8 (125).
WybĂłr padĹ na Deauvill'kÄ (na FJR za wczeĹnie).
Mam proĹbÄ do ForumowiczĂłw z Warszawy.
Czy podczas jakiegoĹ spota, ktoĹ byĹby na tyle zajedwabisty i poopowiadaĹ na co zwracaÄ uwagÄ podczas zakupu i ewentualnie pozwoliĹ przymierzyÄ tyĹek do swojej maszyny. OczywiĹcie nie chcÄ jeĹşdziÄ, a sprawdziÄ tylko pozycjÄ za kierownicÄ i czy w miarÄ stabilnie siÄgam protezami do gleby (175 cm) ??
Z gĂłry dziÄkujÄ za pomoc.
LwG
(nie bardzo wiedziaĹem gdzie zamieĹciÄ post, ale myĹlÄ, Ĺźe do "ogĂłlnych" siÄ nadaje)
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sob Maj 07, 2016 16:58
ChĹopakĂłw z Wawy na forum jest sporo. Niejeden Ci siÄ bÄdzie chciaĹ pochwaliÄ swojÄ ĹlicznotkÄ .....
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Witaj! Co prawda dzieli mnie od W-wy ok. 15 km. ale jak chcesz to moĹźemy siÄ umĂłwiÄ man deauvillkÄ mam i ntvkÄ moĹźesz siÄ przymierzyÄ do jednej i drugiej Jak coĹ to dzwoĹ ( 883-801-883 )
A jeĹli byĹbyĹ zainteresowany... NT 700V sprawdzona i pewna a przy tym doposaĹźona, mogÄ sprzedaÄ swoja z 2006 roku, zĹota, bardzo Ĺadnie utrzymana, przebieg przed 50 000. jestem jej drugim wĹaĹcicielem w kraju, kupiona od motocyklisty, w moich rÄkach 3 sezon. rÄczÄ za niÄ . jeĹli bÄdziesz zainteresowany pisz na priv, wyĹlÄ zdjÄcia. o cenie nie piszÄ, jeĹli bÄdziesz konkretny na pewno siÄ dogadamy. nie muszÄ sprzedawaÄ, jednak mam na oku yamaszkÄ FJR
_________________ Lepiej być 10 minut za późno niż 25 lat za wcześnie.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum