Wysłany: Sro Sie 10, 2016 22:21 kufer na 2 garnki / gumki do boczkĂłw
witam. chcÄ kupiÄ do swojej reverki kufer, ktĂłry spokojnie zmieĹci 2 kaski. moĹźe komuĹ zbywa lub wymienia na inny. mam mocowanie i kufer givi chyba 360, ale jest pĹaski i nawet moja jedna "szczÄka" siÄ w nim nie mieĹci. chÄtnie podjadÄ osobiĹcie -wawa i okolice. dziÄki z gĂłry
druga sprawa to wspomniane okrÄ gĹe gumki do boczkĂłw. to te, w ktĂłre wciska siÄ boczne osĹony. u mnie ich nie ma, wiÄc boczki siÄ nieco ruszajÄ . jakiĹ czas temu jeden chciaĹ zwiaÄ podczas jazdy! podobno moĹźna od czegoĹ dosztukowaÄ.
PS. w prawym boczku nie mam tylnego mocowania, wiÄc jak komuĹ zostaĹa taka osĹona to moĹźe bym jÄ ĹyknaĹ.
prawy boczek zapragnÄ Ĺ odlotu na trasie siekierkowskiej, ale mu nie pozwoliĹem w ostatniej chwili
PS. caĹy czas mam w pamiÄci Twoje uwagi ze szkolenia z jastrzÄbia i siÄ przydajÄ . jeszcze raz dziÄki!
[ Dodano: PiÄ Sie 19, 2016 15:55 ]
radzieckii napisał/a:
ZerknÄ w wolnej chwili na te gumki. MoĹźe mi zostaĹy po przerĂłbce NTV. Prawy boczek to ĹwiÄty graal 😉 Mam lewy cerwuny jakby co.
PatrzyĹeĹ moĹźe w swojej skarbnicy czy czegoĹ nie masz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum