No i masz... ...uj bombki strzeliĹ. Trzymam kciuki za kierownika.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Niestety - koĹcĂłwka tragiczna. ĹlÄ sk - 4 dni - 3 Ĺmiertelne (w tym 2 w jeden dzieĹ - obydwa z winy innych, jeden zajechanie przy skrÄcie w lewo w Ĺrodku miasta (moto ruszaĹo z ĹwiateĹ na przejĹciu dla pieszych), drugi to wypadek w zĹych warunkach widocznoĹci - wieczorem - cofajÄ cy w niedozwolonym miejscu TIR ), 1 stan krytyczny :/ a takich co to "tylko poĹamani" to masa...
_________________ Rover, wanderer
Nomad, vagabond
Call me what you will
Smutne temty, na Moto Iwicznej czytanie nazwisk, ktĂłrzy zginÄli trwaĹo naprawdÄ dĹugo i byĹo sĹychaÄ nazwy miejscowoĹci z moich okolic. Na pewno kaĹźdy z nas usĹyszaĹby nazwÄ wĹasnego czy sÄ siedniego miasta lub wioski
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Dlatego po drogach, ktĂłrych siÄ nie zna jedzie siÄ wolniej. Jak to byĹo w pewnej mÄ drej ksiÄ Ĺźce: musisz byÄ przygotowany na wszystko i zawsze gotowy do zmiany toru jazdy.
Jak na razie mi bardzo pomaga i jak nie znam drogi to nie zapier##am tak. Albo staram siÄ jechaÄ za puszkÄ dosyÄ daleko, widze wtedy co ona robi itd, czy podskakuje czy coĹ omija
musisz byÄ przygotowany na wszystko i zawsze gotowy
Sztuki walki i jazdy motocyklem u podstaw majÄ to samo zaĹoĹźenie:
UnikaÄ kĹopotĂłw... a jak juĹź przyjdzie co do czego, to ... Ĺźeby nie przegraÄ
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Noe ma co popadaÄ w przesade idÄ c po ulicy teĹź ktoĹ moĹźe w nas wjechaÄ, a to nie oznacza, Ĺźe mamy siÄdzieÄ tylko w domu zdrowy rozsÄ dek i tyle
Pomógł: 25 razy Wiek: 63 Dołączył: 21 Paź 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Paź 10, 2016 11:49
Niestety warunki pogodowe pogorszyĹy siÄ diametralnie
Kilka dni temu jadÄ c rano samochodem (6:30) zmieniaĹem pas i przejechaĹem w odlegĹoĹci 15 metrĂłw od GoĹcia na motorze, ktĂłry jechaĹ miÄdzypasem. Zawsze patrzÄ bardzo dokĹadnie czy nie jedzie ktoĹ na moto. DajÄ sĹowo nie widziaĹem goĹcia. Deszcz, ciemnica, czarny motocykl z KimĹ bez kamizelki i z "kagankowÄ " lampÄ z przodu. OdlegĹoĹÄ byĹa spora i byÄ moĹźe On tego nie zauwaĹźyĹ ja jednak poczuĹem siÄ gĹupio Po drodze minÄ Ĺem jeszcze ze trzy motocykle. Na wszystkich byli kierownicy bez kamizelek !!!
Wg. mnie to Ĺwiadczy o tym, Ĺźe po czÄĹci sami prosimy siÄ o wypadek Przykre ale prawdziwe. Powiedzcie sami na 10 mijanych 2oo ilu kierujÄ cych miaĹo kamizelkÄ?
Pozdrawiam i uwaĹźajcie na siebie zwĹaszcza w takÄ pogodÄ jaka byĹa ostatnio. MoĹźe ten miÄdzypas w taka pogodÄ warto odpuĹciÄ ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum