Witajcie dobrzy ludzie... Jestem wĹaĹnie w Ĺodzi przejechaĹem 350 km mojÄ HaniÄ deauville 650 po drodze padĹ mi akumulator i musiaĹem zakupiÄ nowy (proszÄ c po drodze ludzi aby mi pojechali zakupiÄ) mam pytanie jakoĹ muszÄ wrĂłciÄ... Akumulator bez Ĺadowania 13.2 po zapaleniu silnika na wolnych obrotach bez wĹÄ czonych ĹwiateĹ 18.2V... Chyba trochÄ za duĹźo??? Czy jest ktoĹ w okolicy co moĹźe mi pomĂłc znaleĹşÄ regulator albo znaleĹşÄ usterkÄ... moj tel 501490707... Pozdrawiam LWG...
Raczej masz regulator do wymiany. Nie kupuj chiĹczyka za 50-99 zĹ bo chwilÄ pochodzi. Szukaj uĹźywki lub rugulatora zbliĹźonego do oryginaĹu. Ja wymieniaĹem w czerwcu i zapĹaciĹem coĹ ok. 240 zĹ za Ĺźeberkowany "made in Japan".
PoszukaĹem wĹaĹnie na allegro z ĹĂłdzkiego, ale nie ma niestety. Gdyby ktoĹ z Ĺodzi wystawiĹ to moĹźe by byĹa szansa dogadaÄ z ekspresowym dowozem
JeĹli padĹ Ci regulator to szkoda drugiego akumulatora bo wadliwy regler zaĹatwi Ci aku ekspresowo.
Szukaj na forum kogoĹ z ĹĂłdzkiego. Ja niestety mam za daleko bo ponad 300 km.
Powodzenia
_________________ Romet Ogar 200, WSK 125, ETZ 250, Honda CB 500, NT650V Deauville (RC47), Yamaha FJR 1300.
Człowiek ma prawo patrzeć na drugiego z góry tylko wówczas, kiedy chce mu pomóc się podnieść - Gabriel Garcia Marquez
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum