_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Lis 09, 2016 21:00
PrzesÄ dy przesÄ dami ale skÄ d siÄ biorÄ te lisie kity u czoprowcĂłw ? I skÄ d oni je biorÄ ? KiedyĹ pokusiĹem siÄ o przeprowadzenie Ĺledztwa w tym zakresie, ale kiedy juĹź na samym wstÄpie trafiĹem na korki analne zaprzestaĹem dalszych poszukiwan... KtoĹ ma jakieĹ teorie?
PrzesÄ dy przesÄ dami ale skÄ d siÄ biorÄ te lisie kity u czoprowcĂłw ? I skÄ d oni je biorÄ ? KiedyĹ pokusiĹem siÄ o przeprowadzenie Ĺledztwa w tym zakresie, ale kiedy juĹź na samym wstÄpie trafiĹem na korki analne zaprzestaĹem dalszych poszukiwan... KtoĹ ma jakieĹ teorie?
KiedyĹ... Dawno temu jeden goĹÄ na chopperze braĹ udziaĹ w "polowaniu na lisa" - ponoÄ dotÄ d go nie zĹapano... PozostaĹym tak to sie spodobaĹo, Ĺźe zaczÄli go naĹladowaÄ...
A tak serio... Kity montowane sÄ dla ozdoby tak jak w NTV...
...
... Cholera... WĹaĹnie sobie uĹwiadomiĹem, Ĺźe w "turystyku" kaĹźdy dodatek jest "po coĹ" a nie tylko "dla oka"...
_________________ Na mechanice się nie znam, ale chociaż po doradzam.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Lis 10, 2016 11:17
OK, niech bÄdzie, Ĺźe dla oka... Ale co ja mam powiedzieÄ, jak mam siÄ zachowaÄ profesjonalnie, kiedy przyjdzie do mnie klient i powie: "poproszÄ o takÄ lisiÄ kitÄ jak inni na zlotach majÄ ."? PrzecieĹź nie odeĹlÄ goĹcia do dziaĹu erotycznego na allegro
DorDaw napisał/a:
ale Kilu przed czy po sprĂłbowaniu
Czysto wirtualnie... ChociaĹź Panie na zdjÄciach chyba faktycznie miaĹy zaaplikowane
PrzecieĹź nie odeĹlÄ goĹcia do dziaĹu erotycznego na allegro
Po co na allegro... w moich rejonach jest kilka garbarni, np.:
1. Marki - http://www.garbarniadusinski.pl/index.html
2. SĹupno k. Radzymina http://e-skora.com/ (kiedyĹ wyprawiaĹem u nich skĂłrÄ z dzika, z lisem teĹź dadzÄ sobie radÄ). RegenerujÄ teĹź skĂłry motocyklowe. SprzedajÄ takie czapki z kitÄ :
TakĹźe jak jakiĹ lisek zawinie siÄ pod koĹo, to namiary juĹź masz.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Pomógł: 6 razy Dołączył: 28 Sie 2016 Posty: 331 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Sro Lis 16, 2016 14:54
Nie to, Ĺźebym siÄ przechwalaĹ, ale chciaĹem opisaÄ to uczucie jak mi o maĹo co, duma klaty nie rozsadziĹa.
Dwa lata temu wracaliĹmy we trĂłjkÄ (ja, maĹĹźonka i pies) ze ĹwiÄcenia motocykli. Przy drodze staĹ goĹÄ i Dragstar 125. ZwolniĹem by zapytaÄ, ÄĹźy wszystko OK.
Gostek kiwnÄ Ĺ gĹowÄ negujÄ co. PoniewaĹź jeĹşdziĹem wtedy skuterem specjalnej troski, woziĹem mnĂłstwo narzÄdzi. PomyĹlaĹem, Ĺźe pomogÄ cokolwiek. Wielu kierownikĂłw przejeĹźdĹźaĹo obok, ale bez reakcji.
Po uruchomieniu maszyny rozjechaliĹmy siÄ w swoje strony.
NastÄpnego roku, gdy o caĹym zajĹciu zapomniaĹem, w czasie nastÄpnego ĹwiÄcenia, podchodzi facet i pyta, czy to my ratowaliĹmy go rok temu na drodze.
MĂłwiÄ Wam, jakie miĹe to uczucie, Ĺźe goĹÄ nas poznaĹ, mimo zmiany maszyny.
dla takich chwil, warto zatrzymaÄ siÄ na drodze i zapytaÄ kierownika, czy wszystko OK.
JechaĹem sobie nad morze droga "S" . W okolicach Ĺwiebodzina, miÄdzy szybÄ kasku a blendÄ przeciwsĹonecznÄ wleciaĹa mi wielka mucha.
W trakcie wyprzedzania tirĂłw wlazĹa mi menda do oka
3 szyby po drodze nic nie daĹy, normalnie jak Linia Maginota
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Mnie na rajdzie paszkĂłw jakieĹ badziewie uĹźarĹo w brodÄ. Pierwszy raz widziaĹem taki badziew, wielka róşowawe wyglÄ daĹo jak Äma 0_o a bĂłl byĹ taki pieroĹĹki, Ĺźe ledwo moto zatrzymaĹem bo w ogĂłle nie myĹlaĹem co siÄ dziene.. potem mnie tak to miejsce bolaĹo, Ĺźe szyjÄ nie mogĹem ruszyÄ. TakĹźe zgadzam siÄ z Radzieckim, Ĺźe wcale to nie fajne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum