Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 526 Skąd: Mielec
Wysłany: Pią Maj 15, 2009 01:52
Skorpionwr, wyczytaĹem w innym wÄ tku Ĺźe odebraĹeĹ stuff od lakiernika Jaki stosunek wraĹźenia do ceny?
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 22:28
Dzisiaj odebraĹem elementy od lakiernika . Za pomalowanie 9 elementĂłw zapĹaciĹem 800pln, mam nadziejÄ, Ĺźe Ci to da orientacjÄ w cenach.
Pozdrawiam
tomas19892 [Usunięty]
Wysłany: Sob Lip 11, 2009 18:26
Witam:) Zamierzam pomalowac swoja NTV. Aktualnie jest w kolorze bialym i srebne kola. Pomalowac chce poniewaz w sumie bak sie rozni od pozostalych elementow i boczek jest szary. Czy dobry pomyslem jest pomalowac felgi na bialo??? Czy na czarno??? Moze macie lepszy pomysl:) A reszte na jaki kolor pomalowac zeby ladnie to wygladalo? Biala perle wybrac tak jak oryginalnie??? Moto bede sam malowal,juz bedzie to moje kolejne dzielo:) Narazie z malowaniem sie nie spiesze wole poczekac troszke na wiecej czasu i funduszy zeby byc z tego zadowolony:) Pozdrawiam i czekam na wasze porady i pomysl:)
przemek13
Wysłany: Sob Lip 11, 2009 18:36
tomas jeszcze mĂłj bzyk jest do malowania
przemek
tomas19892 [Usunięty]
Wysłany: Sob Lip 11, 2009 18:38
No spoko poczekam na Ciebie tak zeby zrobic twojego rowniez:)
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 01:17
Tomas ja mam biaĹÄ Daro perĹowÄ biaĹÄ i na zlocie Wszystkim siÄ to podobaĹy proponujÄ zostawiÄ kolor taki jak jest czyli biaĹa perĹÄ.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 02:11
OsobiĹcie odradzam lakierowanie samemu, jeĹźeli wczeĹniej nie miaĹeĹ z tym odczynienia i jeĹźeli nie masz dostÄpu do w miarÄ profesjonalnych ĹrodkĂłw! Nie chcÄ
"zĹowróşyÄ", ale malowanie sprayem nie bÄdzie wyglÄ daĹo nawet w poĹowie tak dobrze jak seryjne! Nie mĂłwiÄ c juĹź o zaciekach, odpryskach i zĹuszczeniach... Twoje ryzyko, jednak ja stanowczo odradzam! Pomalujesz sam, wydasz kasÄ a w efekcie koĹcowym i tak bÄdziesz szukaĹ lakiernika, ktĂłry bÄdzie miaĹ tylko wiÄcej pracy!
a moĹźe ktoĹ zna dobrego specjalistÄ z wawy lub okolic?
spawanie plastikĂłw + lakierowanie
WidzÄ Ĺźe kilku kolegĂłw posiada virago oprĂłcz ntv. Ja mam teĹź xv750 82 '
obecnie czeka na lepsze czasy i remont
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 13:37
Lakiernik u ktĂłrego ja lakierowaĹem potrafi spawaÄ plastyki zresztÄ sam go tego uczyĹem, jeĹźeli chodzi o fachowoĹÄ, to jest najlepszy w mojej okolicy. Efekt jego pracy widzieli Uczestnicy zlotu i raczej wypowiadali siÄ pochlebnie.
ale rozumiem Ĺźe jest on gdziĹ z okolic przesnysza? najbardziej odpowiadaĹo by mi coĹ w wawie a najlepiej gdzieĹ praga pdn, wesoĹa, te okolice bo obecnie mam problemy logistyczne
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 15:02
Przykro mi ale lakiernik jest z Przasnysza
tomas19892 [Usunięty]
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 20:38
ok to zostawie biala perle:))) akurat warunki sa i bedzie to moj 3 sprzet ktorego sam omaluje tylko perelka bedzie piekna moze jakis odcien perly tez sie dobierze:) pozdrawiam
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 20:43
No i gra na nastÄpnym zlocie bÄdÄ trzy biaĹe. OczywiĹcie mam nadziejÄ, Ĺźe tÄ trzeciÄ bÄdzie Twoja.
Skorpionwr to raczej mi jest przykro, poszukam jeszcze czegoĹ bliĹźej, jak nic nie znajdÄ to uĹmiechnÄ siÄ po namiar do tego twojego lakiernika, zwĹaszcza Ĺźe i auto bede miaĹ do malowania...
Ten biaĹy kolor to niegĹupi pomysĹ, myĹlÄ Ĺźe wiÄkszoĹÄ kierowcĂłw widzÄ c w lusterku taki matocykl moĹźe mieÄ obawy Ĺźe ma policjÄ na ogonie.
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 21:20
ZaĹóş jeszcze kamizelkÄ zielonÄ a efekt gwarantowany. Ja tak jeĹźdĹźÄ, nawet Emzet myĹlaĹ, Ĺźe ma przed SobÄ "gliniarza"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum