Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Cze 27, 2017 10:35
Mistrzostwo Ĺwiata po prostu! SprzedaÄ gram silikonu za 39,90 - po prostu mistrzostwo Ĺwiata i Olimp marketingu. Jestem pod wraĹźeniem, nie mogÄ ochĹonÄ Ä. W caĹej aukcji "sĹowo klucz" to okreĹlenie motocyklowe.
Pytanko, kto to jest wydymany motocyklista? To ten ze stoperami za 39,90
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Cze 27, 2017 11:25
Tak na powaĹźnie to problem ochrony sĹuchu jest mi bardzo bliski bo sam mam doĹc powaĹźnie uszkodzony sĹuch. Ponadto aktualnie pracujÄ na hali gdzie haĹas maszyn, wentylatorĂłw itp jest bardzo duĹźy. Koledzy pracujÄ cy przy prasach, piĹach itp noszÄ klasyczne sĹuchawki ochronne. Ja takich nie mogÄ uĹźyÄ, bo wtedy nie zaĹoĹźyĹbym przyĹbicy spawalniczej. Dlatego stosujÄ klasyczne pomaraĹczowe stopery piankowe. Ja taki jeden stoper rozrywam na dwie czÄĹci i kaĹźdÄ z nich pakujÄ w jedno ucho. Pianki siÄ rozprÄĹźajÄ i Ĺadnie wypeĹniajÄ kanaĹ sĹuchowy. A przez to Ĺźe sÄ krĂłtkie to nie sterczÄ z uszu.Taki sam patent sprawdza mi siÄ idealnie w kasku. Te stopery jak dla mnie tĹumiÄ haĹas tyle ile trzeba.
Ale to jest moje subiektywne zdanie, bo kaĹźdy moĹźe sobie kupiÄ jakieĹ stopery opisane w sponsorowanym artykule lub wystawione a allegro za 39,90
Pozdrawia i do usĹszenia
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Ja tych piankowych totalnie nie mogÄ uĹźywaÄ, niestety momentalnie mi wypadajÄ , przeszkadzajÄ itd.
Co do cen stoperĂłw "motocyklowych" czy "muzycznych" (odcinajÄ cych dane pasmo, jednoczeĹnie nie przeszkadzajÄ ce w sĹuchaniu muzyki na koncercie) to ceny zwykle sÄ grupo powyĹźej 50 zĹ...
_________________ Rover, wanderer
Nomad, vagabond
Call me what you will
Silver
Wysłany: Nie Wrz 17, 2017 15:23
Po sezonie spÄdzonym w wiÄkszoĹci na Devi wrĂłciĹam na HS C3. Nie wiem co napisaÄ - jazda nieporĂłwnywalna, jeĹşdzi siÄ zupeĹnie inaczej. Jeden i drugi motocykl a raczej jazda na nich ma swoje zalety i wady.
Czy naprawdÄ nie da siÄ nic zrobiÄ z zamkniÄciem kufrĂłw? MogÄ je otworzyÄ bez uĹźywania kluczyka
A moĹźe ktoĹ chce kupiÄ mojÄ Devi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum