C Wy pierdolicie..koleĹ zajebaĹ kasÄ i tyle w temacie. Albo siÄ szanujemy albo lecimy w hu..a. Z tego co czytam z "moderatorem" jest kontakt wiÄc Ĺźyje tylko nie ma kasy.
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pon Lip 24, 2017 13:36
Nie wiem, czy dobrze sprawdzam, ale Killu ostatnio chyba zaglÄ daĹ tutaj 5 marca. Czyli forumowymi sprawami zainteresowany jest Ĺrednio.... a chyba nie o to chodzi jeĹli jest siÄ "moderatorem".
Ja w sprawach internetowo- bankowych nie jestem asem, ale wykonywaĹem juĹź setki przelewĂłw /czasami bÄdÄ c na bani / i Ĺźadnego przelewu nie spieprzyĹem, a kasa docieraĹa najdalej na drugi dzieĹ.
Toma311 wykazaĹ siÄ i tak juĹź wielkÄ cierpliwoĹciÄ i cokolwiek teraz zrobi bÄdzie usprawiedliwione
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Mar 2011 Posty: 790 Skąd: Szczecin
Wysłany: Pon Lip 24, 2017 23:28
No, ostatecznie dzisiaj stosowna suma wrĂłciĹa, skÄ d byĹa wyszĹa - na moje konto.
JeĹli ktoĹ zakulisowo przyczyniĹ siÄ do tego, ja jemu dziÄkujÄ. A i Killu takĹźe powinien, bardzo nawet serdecznie powinien.
Ta sprawa formalnie siÄ zakoĹczyĹa, lecz niechaj bÄdzie lekcjÄ dla mnie samego oraz innych forumowiczĂłw.
"p.s. Toma311 w 2018 tak siÄ zorganizuj, Ĺźeby juĹź na OlzÄ dojechaÄ "
Molka, ja to coĹ w pierwszej poĹowie roku szczÄĹcia nie miaĹem: przed OlzÄ pseudo nabywca, przed Ĺojami ten temat. Nic to, nie poddam siÄ i pĂłjdÄ za TwÄ radÄ
_________________ Nie jedź szybciej niż twój Anioł Stróż potrafi latać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum