Pomógł: 20 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 773 Skąd: Warszawa / Siedlce
Wysłany: Pią Sie 18, 2017 13:37
Emhyrion, sam siÄ zdziwiĹem. Historia wĹaĹciwa: jadÄ po ekspresĂłwce, 4 litery mi siÄ zmÄczyĹy, ale na postĂłj nie byĹo czasu. W tym roku juĹź na tyle nauczyĹem siÄ jeĹşdziÄ, Ĺźe wstawanie na moto przy 120 nie przyprawia mnie o zawaĹ. StanÄ Ĺem na podnóşkach, wystawiĹem kask wysoko nad owiewkÄ i , nagle zrobiĹo siÄ cicho. Dotychczas myĹlaĹem, Ĺźe powyĹźej 100 wiatr po prostu musi tak haĹasowaÄ. Za owiewkÄ jest oczywiĹcie zupeĹnie cicho, ale ponad niÄ i ponad strumieniem powietrza przez tÄ owiewkÄ formowanym jest tylko odrobinÄ gĹoĹniej, jak dla mnie caĹkiem komfortowo. SprawdĹş sam
Na piachu to trzeba szybko jechaÄ, wolna jazda tylko utrudnia, do tego kiery siÄ nie trzyma tylko pozwala jej "robiÄ co chce". No i z motocyklem nie walczyÄ tylko non stop choÄby nie wiem co i bÄdzie dobrze Wiem jakie to ciÄĹźkie jak siÄ jeĹşdzi tylko po asfalcie i nagle zjedzie siÄ na gorszÄ drogÄ ale spoko da siÄ radÄ ogarnÄ Ä to wszystko.
A jak jest taka lipna droga, to wstaÄ na podnóşki, uĹatwia siÄ wtedy pracÄ motocyklowi i samemu nie odczuwa siÄ dziur bo amortyzacja idzie na nogi.
Na piachu to trzeba szybko jechaÄ, wolna jazda tylko utrudnia, do tego kiery siÄ nie trzyma tylko pozwala jej "robiÄ co chce". No i z motocyklem nie walczyÄ tylko non stop choÄby nie wiem co i bÄdzie dobrze Wiem jakie to ciÄĹźkie jak siÄ jeĹşdzi tylko po asfalcie i nagle zjedzie siÄ na gorszÄ drogÄ ale spoko da siÄ radÄ ogarnÄ Ä to wszystko.
A jak jest taka lipna droga, to wstaÄ na podnóşki, uĹatwia siÄ wtedy pracÄ motocyklowi i samemu nie odczuwa siÄ dziur bo amortyzacja idzie na nogi.
Kobrzak to widzÄ jesteĹ juĹź gotowy na offowego Tukana
Ja mam 191cm wzrostu i po okoĹo 2 godzinach jazdy czujÄ bĂłl w kolanach, ale myĹlÄ Ĺźe to nie kwestia tego modelu, pewnie na innym moto teĹź czuĹbym podobny bĂłl, pytanie tylko czy wczeĹniej czy później. Ale przed tym i tak zawsze "odzywa siÄ" tyĹek
w NT700 jeĹli komuĹ gĹowa wystaje ponad szybÄ to jest zdecydowanie gĹoĹniej niĹź na jakimkolwiek golasie z maĹÄ szybkÄ . Tak siÄ wrednie ukĹada strumieĹ powietrza.
Ergo - tak Ĺşle, tak niedobrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum