Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 16:56 Uwaga, uwaga !!!
W zwiÄ zku z ciszÄ ktĂłra nastaĹa na forum pragnÄ poinformowaÄ, Ĺźe zamierzam w najbliĹźszym czasie wprowadziÄ w Ĺźycie mojÄ decyzjÄ o zawieszeniu forum. Najwidoczniej nikomu nie jest potrzebne.
Pomógł: 12 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 655 Skąd: Szewna
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 17:25
Witam
Taki juĹź los Naszego motocykla.
Gdyby to byĹo forum GS 500 albo CBR 600 to uĹźytkownikĂłw byĹoby za trzÄsienie. Posiadaczy NTV 650 jest bardzo maĹo, jesli dojdzie do tego dostÄp do internetu, to liczba ta jeszcze maleje. Z drugiej strony, jeĹşdzimy, trwa sezon, na kaĹźdym forum o tematyce motocyklowej jest przestĂłj.
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 20:01
No tak siÄ skĹada, Ĺźe na forum Suzy SV ludzi jest od cholery (wiem, Ĺźe to teraz juĹź popularny motocykl) i ciÄ gle ktoĹ coĹ pisze. Problem w tym, Ĺźe jeĹli na forum w ciÄ gu 30 dni nie pojawi siÄ nowy post to forum zostaje automatycznie zamkniÄte. Wiem, Ĺźe jest pogoda i chce siÄ jeĹşdziÄ ale piszcie cokolwiek. MoĹźemy nawet (wzorem forum SV) zaĹoĹźyÄ temat "OT" .
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 00:37
Serwer jest bezpĹatny wiÄc to nie problem. Ze "chceniem" teĹź nie ma problemu bo nie naleĹźÄ do ludzi ktĂłrzy coĹ zaczynajÄ a potem jak siÄ znudzi to rzucajÄ .
Chodzi po prostu o ciszÄ na forum. UwaĹźam, Ĺźe NTV jest tak rzadkim modelem w Polsce, Ĺźe ludzie powinni pisaÄ jak najwiÄcej. GadaÄ, zadawaÄ pytania, komentowaÄ. To jest jedno z niewielu miejsc w sieci w naszym jÄzyku gdzie moĹźemy siÄ czegoĹ dowiedzieÄ nt. naszych motocykli a jakoĹ nikt nie bierze sobie tego do serca. Forum padnie i znowu zostanÄ nam w sieci pojedyncze teksty....
ZachÄcam do pisania.
Pozdrawiam.
Jacek [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 00:08
Kermadec ( ckolwiek to znaczy), nie zawieszaj forum, bardzo proszÄ. Jest nas niewielu ale bÄdzie wiÄcej. JuĹź w tej chwili nie jest Ĺatwo kupiÄ u NiemcĂłw NTV-kÄ.
Wreszcie ludzie docenili ten motorek, gĹĂłwnie ze wzglÄdu na cenÄ i totalnÄ bezawaryjnoĹÄ. Ja jestem zachwycony chociaĹź kupiĹem jÄ raczej przez przypadek.
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 01:05
Jak bÄdzie siÄ coĹ dziaĹo na forum to nie zawieszÄ ale czasami rÄce mi opadajÄ jak jest taka cisza. Gdyby chociaĹź 1/3 ludzi z forum napisaĹa 3-4 posty tygodniowo i juĹź by byĹo super.
Jacek [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 08:03
Witaj.
Ja napisaĹem juĹź 8. Ale po pewnym czasie tematy siÄ trochÄ wyczerpujÄ . Po sezonie pojawiÄ siÄ nowe.
Wysłany: Sob Cze 30, 2007 20:05
No ostatnio nie ale zobacz ilu nas pisze... Tak naprawdÄ to powinienem wszystkich "czytaczy" wywaliÄ. Zarejestruje siÄ taki i ani sĹowa nie napisze :/.
JAREK 66 [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 03, 2007 00:40
Witam wszystkich fanĂłw NTV.Forum musi istnieÄ.Brak postĂłw moĹźna tĹumaczyÄ na wiele sposobĂłw,kaĹźdy jest dobry. Ja proponuje wprowadziÄ wiÄcej luzu( na prĂłbÄ) n.p nieczepiaÄ siÄ pisowni itp. POZDRAWIAM
Jacek [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 03, 2007 09:08
Witaj Jarku. Nie (co robiÄ"czepiaÄ siÄ") z czasownikami piszemy osobno!. Musimy jednak dbaÄ o nsz jÄzk. To dziedzictwo kulturowe i coĹ co nas ĹÄ czy, nie tylko NTV-ki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum