Wysłany: Nie Paź 29, 2017 08:48 Pomoc przy ocenie nvt700
IMG_4706.JPG IMG_4705.JPG IMG_4704.JPG IMG_4702.JPGIMG_4703.JPG prosze o ocene sprzÄtu..turystyk to nie moja bajka...moto z Austrii od handlarza z Zywca Lesnia..kupowal ktos cos od niego?..opony,tarcze,klocki ok..przegieg 40 tys..cena 11 tys..malowany boczny kufer....bede wdzieczny za wszelkie info...
CiÄĹźko coĹ z tych zdjÄÄ wyciÄ gnÄ Ä. MĂłgĹbyĹ poprosiÄ go o dokĹadniejsze?
Kufry byĹy malowane ale reszta wyglÄ da "OK", ciekawe czy na tych pĹetwach po bokach widaÄ teĹź Ĺlady jakiejĹ gleby czy je wymienili. Bo malowany kufer moĹźe byÄ po prostu paciakiem na bok.
A czy 700-ka ewoluowaĹa w swoich latach produkcji, coĹ poprawili w nowszych rocznikach?
Tak siÄ pomaĹu przymierzam do zmiany swojej 650-ki i biorÄ pod uwagÄ wĹaĹnie 700-kÄ, lub FJR.
Jak padnie na HondÄ, to pewnie bÄdzie mĹodsza i w lepszym stanie, jak na YamahÄ, to pewnie starsza i w gorszym stanie, ale jeszcze do koĹca nie zdecydowaĹem w jakim iĹÄ kierunku.
Nie - nie ewoluowaĹa w Ĺźaden sposĂłb mechanicznie.
Tylko detale typu mechanizm skĹadania szyby, kolor lamp etc.
dokĹadnie tak jak piszesz... ale szyba skĹadana na szynach to jest fajny bajer... moĹźna by siÄ jeszcze pokusiÄ o opcjÄ z elektrycznym podnoszeniem
A czy 700-ka ewoluowaĹa w swoich latach produkcji
Z tym to dokĹadnie jak Sim i PeterP wczeĹniej wspomnieli.
A gdzie devila zgubiĹa centralnÄ podstawkÄ/stopkÄ?
Z wyglÄ du spoko. Ciekawe czy prosto jeĹşdzi? Generalnie co byĹ nie kupiĹ to i tak zrobisz jakiĹ duĹźy serwis, wiÄc... czy ta czy inna... oby cena pasowaĹa.
PeterP napisał/a:
moĹźna by siÄ jeszcze pokusiÄ o opcjÄ z elektrycznym podnoszeniem
o to to to, moĹźe jakiĹ przeszczep gratĂłw z ST1300??? miejsca pod czachÄ troszkÄ jest...
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum