Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Mar 2011 Posty: 790 Skąd: Szczecin
Wysłany: Czw Lip 06, 2017 15:24
KoleĹźkowie drodzy,
czy ktoĹ ma kontakt z Killem? JeĹźeli tak, bardzo proszÄ o poinformowanie czĹowieka, Ĺźe powinien PILNIE siÄ ze mnÄ skontaktowaÄ poprzez telefon. Niestety, nie mogÄ siÄ do niego dodzwoniÄ od tygodnia i na SMS-y nie odpowiada. A ja juĹź bardzo jestem
Z gĂłry dziÄki.
_________________ Nie jedź szybciej niż twój Anioł Stróż potrafi latać...
Doradzi ktoĹ odnoĹnie oponek do NTV 650 Revere. ChciaĹem kupiÄ PR2 jednak nie ma profilu 80 na przĂłd. WyczytaĹem, Ĺźe moĹźna daÄ 70.
Moje pytanie. Jaka róşnica jest miÄdzy PR2, PR3 i wyĹźsze po za cenÄ .
ChcÄ kupiÄ jeden model aby nie mieszaÄ róşnych modeli opon PR z Active itd.
Gdzie moĹźna kupiÄ opony nowe rocznikowo 2017,2018 w przyzwoitych pieniÄ Ĺźkach.
O tak, maxxis promax. Rewelacyjnie siÄ na nich jeĹşdzi. Jak kupiĹem swojÄ reverkÄ to miaĹa metzelery i byĹa masaka jakaĹ... ZmieniĹem na promaxxy i caĹkiem nowe moto
Panowie i Panie Michelin wprowadza na rynek Pilot Road 5. KtoĹ coĹ sĹyszaĹ jakÄ Ĺ opiniÄ? Ja jedynie czytaĹem artykuĹ w Motocyklu i parametrami jest zbliĹźona do PR2, chociaĹź to inna technologia, rĂłwnieĹź jest dwu skĹadnikowa, twardsza na Ĺrodku i bardziej miÄkka po bokach. Na YT trafiĹ siÄ zagramaniczy opis https://www.youtube.com/watch?v=Y88EbYGJhEg
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Panowie i Panie Michelin wprowadza na rynek Pilot Road 5. KtoĹ coĹ sĹyszaĹ jakÄ Ĺ opiniÄ? Ja jedynie czytaĹem artykuĹ w Motocyklu i parametrami jest zbliĹźona do PR2, chociaĹź to inna technologia, rĂłwnieĹź jest dwu skĹadnikowa, twardsza na Ĺrodku i bardziej miÄkka po bokach. Na YT trafiĹ siÄ zagramaniczy opis https://www.youtube.com/watch?v=Y88EbYGJhEg
Nie wiem, nie znam siÄ, ale na ten sezon zaĹoĹźyĹem Michelin PR4 co w porĂłwnaniu z poprzednimi CST sprawi, Ĺźe " bÄdÄ lataĹ"
_________________ Na mechanice się nie znam, ale chociaż po doradzam.
Ja juĹź lekko rozjeĹşdziĹem Metzelery Z8 Interact i muszÄ powiedzieÄ, Ĺźe na suchym lepsze od PR2 i PR3.
Na mokrym na razie nie widzÄ róşnicy.
_________________ Komar Sport 2361 MR '74
AdamB90
Wysłany: Pon Kwi 16, 2018 22:43
Witam, podepne siÄ pod temat bo tydzieĹ temu kupiĹem devilke i sprzedajÄ cy dorzuciĹ mi w gratisie "nowÄ ", nieuĹźywanÄ oponÄ na przĂłd firmy Dunlop (Nie pamiÄtam jaki model) lecz problem w tym, Ĺźe opona jest z 2011 roku wiÄc trochÄ starawa lecz chyba byĹa dobrze "leĹźakowana" bo tak wyglÄ da i nie jest specjalnie twarda czy w jakiĹ sposĂłb struchlala itp, ale czy jest sens jÄ zakĹadaÄ wedĹug Was ? OgĂłlnie wyglÄ da jak nĂłwka z tego roku, lecz chciaĹbym poznaÄ Wasze zdanie.
Problem jest z tym Ĺźe nie wiesz jak byĹa leĹźakowana. Na oko nie poznasz. Jak mam dot z 2009 i Ĺmiga (z takÄ kupiĹem w 2016). Ale mam w zwiÄ zku z tym pytanie. JeĹşdzicie do puki guma nie dojdzie do znacznika zuĹźycia, czy wymieniacie wczeĹniej np ze wzglÄdu na datÄ ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum