WidziaĹem na Jutubie nt700v na kostkach, z wywalonymi kuframi, porĹźniÄtymi szlifierkÄ bokami i wstawionymi aluminiowymi kuframi w miejsce oryginaĹĂłw i wyglÄ daĹo to na maksa .ujowo, Ĺźe tak powiem klasykiem: "Donaldzie Tusku i Sabo, nie idĹşcie tÄ drogÄ "
Sam autor tematu Bednarson99 milczy... czyĹźby zaszyĹ siÄ w garaĹźu?
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Tj.. szukaĹem tej z obciÄtymi kuframi.
Ten filmik oglÄ daĹem ale przyciÄ Ĺ mi siÄ poczÄ tek. Potem siÄ dziwiĹem, Ĺźe tak szybko pomyka.
Teraz patrzÄ a tu na poczÄ tku kostka.
(zaznaczÄ sobie pierwszÄ setkÄ - ten post)
_________________ Pozdrawiam Sławek CIOK
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy. Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Tak, wiem ze to "zwykĹa" NTV. W zasadzie ramy sa dosyc podobne i mozna podobne modyfikacje wykonac na Deauville, z racji podwĂłjnego wachacza zaiwecha powinna byc nawet wytrzymalsza na wertepach.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Sie 2015 Posty: 211 Skąd: Wrocław
Wysłany: Pon Wrz 17, 2018 07:54
A mi siÄ tytuĹowy pomysĹ podoba, bo czemu mamy zabieraÄ koledze chÄÄ tworzenia czegoĹ wyjÄ tkowego, ma kasÄ i ochotÄ to do roboty, tylko nie zapomnij siÄ pochwaliÄ swoimi wypocinami.
Sam mam w planach coĹ szatanskiego, bo wszyscy mĂłwiÄ jakie nasze hondy sÄ bezawaryjne, ja chce swojÄ przeznaczyÄ na tor i tam jÄ katowaÄ, bo w ruchu ulicznym nie osiagnÄ maksimum z mojego motorka, tak mnie wziÄĹo na jazdÄ po torze po ostatnim szkoleniu w Olzie i juĹź planuje wyjazdy na tor kartingowym w Starym Kisielinie, kto wie moĹźe kiedyĹ uda mi siÄ wbiÄ na tor PoznaĹ, ale trzymam kciuki za kolegÄ i za jego zmote niech siÄ bĹyszczy w oczach jego wlasciciela
P.s. Sam siÄ zastanawiaĹem czy nie przerobiÄ devi w stylu mad Maxa
A i proszÄ mi nie wmawiaÄ Ĺźebym sprzedaĹ dobry motocykl i kupiĹ sobie jakiĹ zĹom na tor!
OsobiĹcie jak bym miaĹ kasÄ to po 1 jeĹşdziĹ bym rt-kiem
Nie trzeba posiadaÄ motocykla, Ĺźeby uprawiaÄ turystykÄ motocyklowÄ w innych paĹstwach / na innych kontynentach. Pakujemy d... w samolot wypoĹźyczmy moto na miejscu i heja! SÄ firmy wyspecjalizowane w organizowaniu wypraw wraz z wypoĹźyczeniem moto. OczywiĹcie 2 standardowe problemy czas i koszta... W USA idziemy do pierwszego lepszego dealera Harley'a np. w Nowym Yorku i po 2 miesiÄ cach bujania siÄ po stanach oddajemy sprzÄt w Los Angeles. Podobnie Nowa Zelandia, czy inne cywilizowane zakÄ tki Ĺwiata... Taki mam plan jak trafiÄ w lotto PĂłki co cieszmy siÄ pogodÄ i naszymi wspaniaĹymi maszynami, ktĂłre sÄ najlepsze pod sĹoĹcem, bo stojÄ w garaĹźu i sÄ gotowe do kolejnej trasy!
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum