Pomógł: 20 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 773 Skąd: Warszawa / Siedlce
Wysłany: Sro Gru 19, 2018 13:02
izywec, Wiem co chcesz powiedzieÄ, ale zaatakujÄ ten problem z innej strony... GdybyĹ wrĂłciĹ do liczby pĂłĹek i liczby Ĺrubek, jakÄ posiadaĹeĹ 30 lat temu to czy nie byĹoby Ĺatwiej?
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sro Gru 19, 2018 20:55
izywec, normalnie moje gratulacje. Ty dopiero teraz masz z tym problem a ja juĹź od lat
Z mojÄ pamiÄciÄ jest tak, Ĺźe idÄ c na zakupy robiÄ spis na kartce tego co mam kupiÄ aby nie zapomnieÄ. JuĹź w sklepie okazuje siÄ Ĺźe............ zapomniaĹem zabraÄ kartki.....
..no nic tylko sobie w Ĺeb strzeliÄ
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 14 razy Wiek: 62 Dołączył: 24 Mar 2018 Posty: 1788 Skąd: WPR Mazowsze
Wysłany: Czw Gru 20, 2018 14:52
sgtcop13 napisał/a:
izywec, normalnie moje gratulacje. Ty dopiero teraz masz z tym problem a ja juĹź od lat
Z mojÄ pamiÄciÄ jest tak, Ĺźe idÄ c na zakupy robiÄ spis na kartce tego co mam kupiÄ aby nie zapomnieÄ. JuĹź w sklepie okazuje siÄ Ĺźe............ zapomniaĹem zabraÄ kartki.....
..no nic tylko sobie w Ĺeb strzeliÄ
Masz tak tylko przed ĹwiÄtami czy na co dzieĹ?
Ja mam przed ĹwiÄtami i jak jest duĹźo zakupĂłw. Jak idÄ po zakupy do moto, to zawsze pamiÄtam.
_________________ Pozdrawiam Sławek CIOK
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy. Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Czw Gru 20, 2018 15:52
Mam tak na co dzieĹ
Przed ĹwiÄtami nie mam problemu bo kupuje tylko alkohole a o nich nie mogÄ zapomnieÄ
Przy okazji, jak ktoĹ lubi lekkie jasne piwa to polecam Perlenbeacher w Lidlu. Przy zakupie kartonu /18 x 0,5 litra/ wychodzi 1,67 sztuka. Podobny do sĹowackiego ZĹotego BaĹźanta
OczywiĹcie nic nie chcÄ reklamowaÄ tylko poleciÄ, u mnie juĹź ostatnio poszĹo kilka kartonĂłw, nawet moja Ĺźonka kupiĹa i osobiĹcie jeden karton
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum