bielawy, sprawdzanie pojazdĂłw z Anglii to: https://www.check-mot.service.gov.uk/ wystarczy wpisaÄ numer rejestracyjny pojazdu. CzÄsto zdarza siÄ, Ĺźe na ogĹoszeniach nr rej. jest niemoĹźliwy do odczytania. PamiÄtam jednego handlarzynÄ, ktĂłry miaĹ same motocykle z przekrÄconymi licznikami, wyjÄ tkiem byĹo BMW GS. Na szczÄĹcie zdjÄcia robiĹ z numerami rej., ku jego zagĹadzie. CzÄsto zdarza siÄ, Ĺźe przebieg ludzie wpisujÄ z licznika i podajÄ jako km, a tu wychodzi, Ĺźe to jednak mile. Cóş polski rynek KaĹźdy chce coĹ super za maĹe pieniÄ dze. Okazje nie istniejÄ ! Ostatnio na otwarciu sezonu w DÄblinie wynikĹa rozmowa z potencjalnym przyszĹym wĹaĹcicielem NT 700. ZakoĹczyliĹmy rozmowÄ po stwierdzeniu: "Lepiej doĹoĹźyÄ i jeĹşdziÄ, niĹź zaoszczÄdziÄ i ciÄ gle dokĹadaÄ, na to samo wyjdzie, albo mniej". PiszÄ nie dla tego, Ĺźeby kolegÄ bielawy pognÄbiÄ czy cuĹ, ale takie moje spostrzeĹźenia z perspektywy czasu.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum