Spoko Panowie,
pĹaskÄ da radÄ naprawdÄ samemu fajnie zrobiÄ i nie potrzeba do tego dodatkowej pary rÄ k (byle jechaÄ symetrycznie)... a taker za 30 zĹ styknie (byle by moĹźna byĹo sprÄĹźynÄ skrÄciÄ). Jak siÄ zszywkÄ Ĺşle przystrzeli zawsze moĹźna wydĹubaÄ i poprawiÄ. kilka razy robiĹem kanapy, jak wsadzaĹem Ĺźel w siodĹo junaczka maĹĹźonki to caĹa robota, czyli "oskurowanie" wyciÄcie wcinki na Ĺźel, wklejenie wierzchniej pianki i ponowne okrycie i przystrzelenie zszywek zajÄĹy mi ĹÄ cznie... ze 3 godziny.
WidzÄ, Ĺźe niektĂłre Reverki maja chudsze kanapy, moja jest bardziej napompowana. Czy ta szczuplejsza bÄdzie pasowaĹa do mojej czy inne mocowania? Nie mogÄ nigdzie znaleĹşÄ takiej informacji
podejrzewam Ĺźe te "napompowane" jak mĂłwisz , to juĹź byĹy jakoĹ amatorsko podnoszone z tego wzgflÄdu Ĺźe (co nie jest tajemnicÄ ) Reverki sÄ najodpowiedniejsze dla kierownikĂłw do max 175 cm wzrostu - chodzi o kat ugiÄcia kolan . Jak ktoĹ byĹ wyĹźszy a chciaĹ Reverke, to przewaĹźnie musiaĹ dodaÄ gÄ bki pod dupsko bo inaczej nie szĹo na niej dĹuĹźej pojechaÄ. DĹuĹźej , znaczy machnÄ c na raz bak "do dna" i dopiero przerwa na tankowanie i nĂłg prostowanie.
podwyĹźszonej juĹź niestety nie ma na OLX a byĹa taka jedna co miaĹa od tylnej czÄĹci praktycznie pĹaskÄ kanapÄ podniesionÄ o dobre 6-7 cm!
Ja mam od Vulcana i szczerze to nie byĹem niÄ zachwycony, bo po pierwsze to byĹa za miÄkka , za mocno naciÄ gniÄta przez co siÄ lekko szwy rozĹÄ ziĹy i lekko za niska. A juĹź szczytem yĹo Ĺźe po roku zaczÄ Ĺ mi z niej wyĹasiÄ jakiĹ drut ktĂłry rozerwaĹ mi obszycie i prawie wbiĹ siÄ od Ĺrodka w udo. Dlatego musiaĹem jÄ cala rozbebeszyÄ i poprawiÄ "po mojemu" , podkleiÄ rozerwanie i tera jest git.
_________________ SHL M11 z 62r. , WSK Garbuska z 68r. , skuterek Motobi z Hondowskim silniczkiem, Transalp 600 PD10, Dominator NX125 z 98r. , NTV-ka Reverka RC33.
Gmole do RC33 zrobię , jeśli ktoś potrzebuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum