Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 00:31
Kominki sÄ Ĺadne ale kominiarz musi byÄ na etacie Ĺźeby to doczyĹciÄ po przejaĹźdĹźce po mokrym asfalcie. Kolega ktĂłry ma VTXa mĂłwi, Ĺźe 5min. jazdy po mokrym = 3godz. picowania do poĹysku. Tu NTV-ka gĂłrÄ 5min i gotowe
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 00:34
No ja sporo czasu spÄdziĹem na pucowaniu (rÄcznym) kolektorĂłw... JuĹź ze trzy razy w tym sezonie. Raz chciaĹem przyspieszyÄ i czyĹciĹem papierem wodnym... RzeczywiĹcie idzie szybciej, jednak nie polecam... Chrom jednak matowieje przy takim traktowaniu i trzeba go później dĹuuugo polerowaÄ, Ĺźeby efekt byĹ odpowiedni.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 00:49
Kamil jak ktoĹ ma czas to pieĹci moto. A ja czasu zupeĹnie nie mam wiÄc tylko jeĹźdĹźÄ (teĹź maĹo) co widaÄ po kolektorach szczegĂłlnie tym przednim. Teraz jemu to juĹź moĹźe pomĂłc tylko papier ale trzeba zaczÄ Ä raczej od grubszego i polerka na caĹego a Ĺźe brak czasu wiÄc zostanie tak jak jest, moĹźe nowy wĹaĹciciel je dopieĹci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum