Wysłany: Pon Paź 08, 2018 18:27
Prawa torba jest mniejsza, ogĂłlnie z kaĹźdej strony kilka cm, mogÄ jÄ w caĹoĹci schowaÄ do lewej bez problemu. Zastanawiam siÄ czy wszystkie zestawy sÄ takie same ?! bo jak obydwie wypakuje na maxa, to jedna wchodzi w kufer idealnie, a ta mniejsza ma luz w kufrze
Pomógł: 8 razy Dołączył: 05 Lip 2017 Posty: 470 Skąd: Polska
Wysłany: Pon Paź 08, 2018 18:32
Po prostu obie sÄ tak skrojone, Ĺźeby nawet po wypchaniu rzeczami mieĹciĹy siÄ bez bĂłlu w kufrach. Skoro lewy jest wiÄkszy niĹź prawy, to i torby sÄ róşnych rozmiarĂłw. U mnie teĹź tak mam i kompletnie mi to jakoĹ nie przeszkadza
Tak ma byÄ. Swoje torby do kufrĂłw kupiĹem w salonie Hondy i teĹź sÄ róşnej wielkoĹci. Przy poszerzonych pokrywach kufrĂłw do prawego ledwie moĹźna mniejszÄ wcisnÄ Ä, bo kÄ t pod jakim siÄ otwiera pokrywa jest mniejszy niĹź lewej. To wszystko przez wydech i dodatkowÄ izolacjÄ kufra od niego.
_________________ Prędkość wcale nie zabija, robi to nagłe zatrzymanie.
Wysłany: Pon Paź 08, 2018 22:16
JakoĹ tak mi to nie pasowaĹo, nawet zaczÄ Ĺem mierzyÄ kufry czy faktycznie tak jest... DziÄki za info
Ballhaus
Wysłany: Sob Mar 29, 2025 20:55
Jako ĹwieĹźy wĹaĹciciel Hani 700 chciaĹbym odĹwieĹźyÄ temat. Czy na forum jest jeszcze ktoĹ kto szyje pod wymiar torby do kufrĂłw, bo niestety chyba temat od kolegi z forum, ktĂłry siÄ tym zajmowaĹ umarĹ.
CzeĹÄ,
Swego czasu teĹź ÄwiczyĹem ten temat. Nawet zĹapaĹem namiary do wykonawcy ale byĹ bardzo zarobiony w tamtym czasie. W koĹcu kupiĹem podobne ksztaĹtem z allegro i teĹź dziaĹajÄ .
_________________ C_D
Ballhaus
Wysłany: Pon Mar 31, 2025 16:07
C_D napisał/a:
CzeĹÄ,
Swego czasu teĹź ÄwiczyĹem ten temat. Nawet zĹapaĹem namiary do wykonawcy ale byĹ bardzo zarobiony w tamtym czasie. W koĹcu kupiĹem podobne ksztaĹtem z allegro i teĹź dziaĹajÄ .
dziÄki wielkie za odpowiedĹş, a mĂłgĹbyĹ tylko podaÄ z jakiej firmy kupiĹeĹ, albo fotkÄ Ĺźeby wiedzieÄ czego szukaÄ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum