Pomógł: 15 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 810 Skąd: opole
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 14:39 Gdzie dostaÄ plastiki?
Otóş zamierzam kupiÄ trampka i zwracam siÄ do wad- drodzy forumowicze z proĹbÄ o jakieĹ namiary gdzie moĹźna kupiÄ przednia czachÄ jak tu http://moto.allegro.pl/it...duro_dakar.html albo coĹ podobnego. Zamierzam zrobiÄ tego trampka pod wĹasne gusta ale nigdzie nie mogÄ znaleĹşÄ takiego typu owiewek. Ktm adventure 950 i 990 ma teĹź niezĹe takĹźe teĹź mogÄ byÄ JeĹźeli ktoĹ ma jakieĹ dojĹcia do tanich, bo oryginaĹy ceny oryginaĹĂłw mnie przeraziĹy proszÄ o jakiĹ kontakt albo adres do sklepu, handlarza itp
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 14:59
A dlaczego akurat trampek?
Co do czÄĹci, to poszukaj za granicÄ . W USA plastiki podobno sÄ tanie jak barszcz... Poczekasz trochÄ, ale bÄdziesz miaĹ tanie i oryginalne plastiki... Tak wiÄc ebay.com
Pomógł: 8 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 286 Skąd: Szkieletczyzna
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 21:32
Tomek, zapytam z ciekawoĹci co chcesz osiÄ gnÄ Ä dziÄki tym przerĂłbkom, czy chodzi tylko o wyglÄ d co w wypadku tej owiewki wg mnie tylko pogorszyĹoby sprawÄ czy teĹź o coĹ innego... ?
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 23:04
Killu, bo mam okazjÄ tanio takiego kupiÄ, lekko pozbawionego plastikĂłw, ale jak dla mnie to i tak to jest na plus bo w oryginale on jest ochydny.
Mateo, w sumie tylko dla efektu wizualnego, ale teĹź praktycznego, chce zamontowaÄ jakÄ Ĺ czachÄ z wysokÄ szybÄ ktĂłra bÄdzie dobrze chroniÄ przed wiatrem. Zastanawiam siÄ jeszcze nad przodem z v-stroma. OgĂłlnie to musi byÄ coĹ wysokiego z dobrymi ĹwiatĹami.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 00:56
Jak z dobrymi ĹwiatĹami, to powiem tyle, Ĺźe ja nie widziaĹem jeszcze lepszych ĹwiateĹ, niĹź w V-Stromie Pod tym wzglÄdem bije on chyba WSZYSTKIE seryjne konstrukcje Poza tym nie odwalaj maniany z przesiadkÄ na trampka, bo to krok w tyĹ (moim zdaniem)... Poczekaj i dozbieraj do seryjnego V-Stroma. NTV moĹźesz sprzedaÄ, V-Stroma moĹźesz sprzedaÄ... Ale z Ufo-Trampkiem moĹźe juĹź nie byÄ juĹź tak Ĺatwo...
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 12:25
nie powiedziaĹem Ĺźe zamierzam NTV sprzedaÄ. Trampek bÄdzie tylko hobbystyczny bo bÄdÄ z nim robiĹ to co lubiÄ i zrobiÄ go tak jak mi siÄ podoba
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 01:28
Killu, Trampek jest specyficzny, w koncu to enduro.. Ale przyznam sie, ze jezdzi sie tym bardzo fajnie.. Jedno co mnie irytuje, w porownaniu ze wspaniala NTV to fakt, ze trzeba myslec o naciaganiu, smarowaniu, sam wiesz o co chodzi . Gdyby tylko mial wal, to bylby swietnym elementem uzupelniajacym, a moze nawet alternatywnym .
Odnosnie powyzszego linku. Znam ta firme, bylem u nich pare razy, maja siedzibe bardzo blisko mojej miesciny. To BMW F650 ktore stoi obok kisi sie u nich conajmniej od lata... Ceny maja z kosmosu i jakos nie wydaje mi sie, ze razem z cena idzie jakosc, solidnosc czy chocby uczciwosc (przekladanie gaznikow z jednego sprzeta do drugiego, byle tylko klient mial udana jazde probna to troche niehalo)... Nie chce mowic o nich zle bo podobno sa klienci z nich zadowoleni, ale zainteresowanym polecam daleko idaca ostroznosc..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum