Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 23:00
MiĹo, Ĺźe bÄdzie kolejna Deauville w naszym gronie .
Pozdrawiam.
zbig [Usunięty]
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 23:50
No wlasnie fundusze mam ograniczone, powiedzmy 10 tys, czyli wartosc graniczna przy ktorej mozna znalezc Devilke. Dzis rozmawialem z qmplem ktory latal na Devilce i powiedzial ze przy moim wzrosci raczej nie dam rady....
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Olsztyn/Nadarzyn
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 12:27
Na allegro chyba najszybciej coĹ trafisz. Ja tak wyczaiĹem swojÄ DevillkÄ. ByĹa wyceniona na 13 tyĹ zĹ, pojechaĹem do goĹcia z gotĂłwkÄ i zakupiĹem za 11,5 tyĹ. Przebieg 19 tyĹ, 2000 rok produkcji, zrobione podstawowe wymiany (klocki, filtry, pĹyny), oponki jeszcze spokojnie na 2 sezony, tarcze teĹź majÄ jeszcze trochÄ do minimalnego 3,5 mm, kilka rysek tu i Ăłwdzie
W ogĹoszeniach w ?wiecie Motocykli ciÄĹźko znaleĹşÄ coĹ sensownego. Chyba Ĺźe skoczysz i sprowadzisz od zachodnich sÄ siadĂłw.
Owocnych poszukiwaĹ
Rof [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 16:07
Deauville to motocykl niszowy oraz bardzo niedoceniany, w ogĂłle nie popularny w Polsce, jak kupowaĹem swojÄ NTV w komisie to facet mĂłwiĹ Ĺźe Deauvillek nie sprowadzajÄ , chyba Ĺźe na zamĂłwienie.
Niepopularny, bo jak ktroĹ ma na wydanie przykĹadowo to 10 tys. to kto maĹo kto jest chÄtny na zakup TURYSTYKA, ktĂłry ma przy tym 50 parÄ koni?
zbig [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 22:59
Te ogloszenia z prasy sa juz zwykle nie aktualne, sam moje wszystki motocykle kupowalem i sprzedawalem przez allegro czy otomoto. Pzdr
EDIT: Mam pytanie, jak sprawdzic rok produkcji Devilki?
Czy sa typowe daty np na odlewach felg, na plastikach, czy ktos ma moze oznaczenie kodowe zawarte w nr ramy. Bede wdzieczny, pozdrawiam.
Nie pisz dwĂłch postĂłw jeden po drugim.
Od tego jest edycja.
kermadec
OK
Fundusze nie sa z gumy ale gdybym trafil cos fajnego to bym dal 12-13 tys.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum