Wysłany: Czw Paź 11, 2007 19:09 Naklejki na NTV...
Siema, chciaĹem zapytaÄ czy wiecie moĹźe gdzie kupiÄ naklejki na NTV obojÄtne czy Revere czy nowsza wersja, dobrej jakoĹci. MoĹźe ktoĹ z was posiada wzĂłr naklejki na bak? Pozdrawiam.
Daj znaÄ jeĹli kupisz czy to Revere czy nowa wersja, bo opisane dziwnie. Revere ale od 1993
Kaczy [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 18:28
DziÄki, ale juĹź pytaĹem w tej firmie i sprawa wyglÄ da nastÄpujÄ co, jest to odpowiedĹş tego pana:
"OsobiĹcie nie mam takiej, mogÄ zrobiÄ ale musiaĹbym dostaÄ wzĂłr, np. starÄ naklejkÄ albo odrysowany wzĂłr.
MogÄ ĹciÄ gnÄ Ä jÄ z Czech ( jeĹli majÄ ten wzĂłr a mĂłwiÄ , Ĺźe majÄ miÄdzy 93-97 rokiem) za okoĹo 2 tygodnie."
"Naklejka z plotera 2 kolorowa - Ĺrodek innego koloru, a ramka dookoĹa innego-32 zĹ komplet na obie strony.( to by byĹy naklejki na zasadzie ze jedna bÄdzie naklejona na drugÄ ). Naklejka z Czech lub naklejka zrobiona przeze mnie cieniowana wydrukowana na 1 warstwie folii
-ta z Czech 86zĹ komplet
-moja okoĹo 60zĹ komplet"
Zastanawiam siÄ co zrobiÄ :/
tom12 [Usunięty]
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 08:37
ja na podstawie zdjÄÄ oryginaĹĂłw zrobiĹem sam wszystkie napisy wĹÄ cznie z napisami przy kraniku i i uchwytach do kasku kolo fotela wyszĹa rewelacja
koszt to ok 20zĹ i 1/2 niedzieli z Corelem. NastÄpnie idziesz z wektorami do dobrego goĹcia od reklam tnÄ ci na foli nadajÄ cej siÄ pod lakier po pomalowaniu i 1 lakierowaniu naklejasz je i nakĹadasz jeszcze 1-2 warstw lakieru nie roĹźni siÄ to od oryginaĹu pozdrawiam.
Kaczy [Usunięty]
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 01:16
A posiadasz moĹźe te swoje wzory? JeĹli byĹbyĹ tak uprzejmy to wrzuÄ je tu. Pzdr.
tom12 [Usunięty]
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 21:17
SzukaĹem ale juĹź ich nie mam. RobiĹem je ok rok temu. Pewnie poszĹy przy jakiejĹ reinstalacji systemu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum