Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 09:16
Uuu... U mnie Ĺatwiej byĹo by napisaÄ co miaĹem zrobiÄ i czego nie zrobiĹem, niĹź co udaĹo mi siÄ doprowadziÄ do koĹca Ale motocykl jest gotowy do sezonu, nareszcie jest staĹa praca, wiÄc bÄdzie moĹźna spÄdziÄ teraz duuĹźo dĹuugich wieczorĂłw z mojÄ ParchatkÄ Na dobry poczÄ tek w niedzielÄ postaram siÄ jÄ umyÄ
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 20:02
..wywiozlem Reverke do Polski..:) to byloby na tyle. Teraz czeka ja juz tylko: tlumaczenia, przeglad i rejestracja. No, ale z tym to pewnie dopiero kolo sierpnia sie wezme.. Stoi w garazu i tylko zlecilem Tesciowi male rozruszanie jak tylko sniegi puszcza.
BTW: widze, ze ten teamt z tlumikiem pare osob podjelo po mnie??
- Wymiana oleju w kardanie (jeĹźeli ktoĹ jeszcze tego nie zrobiĹ, to mogÄ uĹźyczyÄ oleju - potrzebujÄ go zaledwie 11ml a mam póŠlitra wiÄc z chÄciÄ udostÄpniÄ za free)
- Tapicerka kanapy
- Znalezienie tego cholernego boczku i polakierowanie go - teraz nie zaleĹźy mi nawet na kolorze, byle by byĹ caĹy i oryginalny
MuszÄ teĹź solidnie umyÄ motocykl, bo jak siÄ patrzy na Niego z przodu, to wyglÄ da jakby byĹ szaro czarny. Czeka mnie sporo mycia, czyszczenia, polerowania i smarowania - sĂłl robi naprawdÄ sporo strat! No i zostaĹo oczywiĹcie zrobienie kilku usprawnieĹ, ale o tym bÄdÄ juĹź mĂłwiĹ jak zrobiÄ.
yacey
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 12:45
A ja nawet akumulatora nie ĹadowaĹem. Hondzia parkuje w podziemnym, ogrzewanym garaĹźu wiÄc mam nadziejÄ, Ĺźe i po tej zimie nie bÄdzie problemĂłw .
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 17:17
Jednak Active Powodzenia w ujeĹźdĹźaniu maszyny na nowych gumach! Napisz później recenzjÄ, bo zainteresowanie tymi oponami na naszym forum jest caĹkiem spore.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum