Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 17:42
No i zobacz. KoleĹ sprzedaje koszulkÄ za 36zĹ i jakoĹ mu siÄ to opĹaca. Nie mĂłgĹ dodaÄ tam napisu "Forum..bla bla bla" i sprzedaÄ to nam hurtowo po 30zĹ sztuka?
Mi sie tam napis podoba na dniach sie z kolesiem skontaktuje, bo sie okazaĹo ze mieszka nie daleko, wiec zobaczÄ co to za towar jakoĹciowo
akielek [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 12:51
To niesamowite. Koszulki dostaĹem w ciÄ gu 48 godzin od zamĂłwienia. WedĹug mnie (i mojej Ĺźony) jest bardzo fajna. JakoĹciowo wydaje siÄ byÄ teĹź niezĹa. Poczekamy do pierwszego prania.
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 15:50
Daj znaÄ jak z tÄ jakoĹciÄ bo na drugim forum robimy koszulki i chcÄ uderzyÄ do tego kolesia.
akielek [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 14:10
Witam. Koszulki sÄ naprawdÄ niezĹej jakoĹci. Producent nadrukĂłw zapewnia, Ĺźe koszulki sÄ belgijskie. Na pierwszy rzut oka widaÄ, Ĺźe to nie chiĹski wynalazek. Do tej pory zamĂłwiĹem juĹź 6 sztuk ( róşne wzory) dla caĹej rodziny,(dzieciaki majÄ ĹwietnÄ zabawÄ). CzĹowiek ma talent do wzorĂłw, wszystkie sÄ bardzo efektowne. Pozdrawiam.
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 17:27
DziÄki za info .
Marshall [Usunięty]
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 13:19
Szybka realizacja, dobra jakoĹÄ, Ĺadne wzory. KupiĹem 2 szt tj. NTV i Panzer Division i wyglÄ dajÄ fajnie. MateriaĹ przyjemny - widaÄ, Ĺźe to nie ChiĹskie badziewie. Nadruki solidnie naĹoĹźone. Jak dla mnie OK, po wypĹacie zamawiam kolejne 3 sztuki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum