Tak tyĹ to rzeczywiĹcie najbrzydsza rzecz w NTV. Konstruktorzy chyba postarali sie o sam przĂłd, a dupe to tak Ĺźeby byĹa. ZresztÄ nie zapominajmy, Ĺźe to nie jest nowa konstrukcja. Co do tyĹu z hawka to zauwaĹźcie Ĺźe hawk ma odkrecany stelarz zadupka
tyĹek jak tyĹek, zgrabny lubiÄ, ale najbardziej to mi te shrekowskie kierunki sie nie podobajÄ - dlatego je wymieniĹem no i ten dĹuĹźszy tĹumik w wersjach od 94 zdaje sie??
jawsim [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 12:02
ja tam nic do tyĹu nie mam- jest oki- moĹźe nie jakiĹ spektakularny ale za to uchwyt solidny . W zasadzie w NTV oprĂłcz kierunkĂłw nie byĹo elementu ktĂłry by mnie jakoĹ raziĹ- jest to Ĺadny motocykl.
ja nieco przerobiĹem siedzenie Ĺźeby nie wystawaĹo za wysoko. wysmukliĹo to nieco dupkÄ bez zmiany komfortu siedzenia. planuje nieco ĹciÄ Ä koĹcĂłwkÄ zadupka przy lampie bo i tak mam w tym miejscu pÄkniÄcie po szlifie.
zibi74 [Usunięty]
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 21:43
Ja nic nie przerabialem i mam takie samo siedzonko:) poprostu w pierwszych latach produkcji byĹy zgrabniejsze kanapy, potem dopiero doĹoĹźyli wiecej gÄ bki...
Cambell77 [Usunięty]
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 00:24
Ale wiadomo wiÄcej gÄ bki, wiÄkszy komfort siedzenia w podróşy.
A jeĹli chodzi o meritum, to uwaĹźam, Ĺźe najĹadniejszy w NTV jest kardan i pusta, prawa strona.
Moto Pozdro
Praetor
Cambell77 [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 15:18
No niestety, ja odpadam w maju a chciaĹbym bo Motozgon brzmi dosyÄ ciekawie; ale szkoĹa:(. TeĹź ja nie mam kufrĂłw gdyĹź podczas kupna nie chciaĹem ich a teraz ĹźaĹuje i to bardzo. Jak na razie to wÄdruje po CzÄstochowie na jedno dniowe wycieczki; jak by ktoĹ jechaĹ w te strony to zawsze moĹźna sie spotkaÄ.
Sorry za OT
a co do tematu to w ntv podoba mi siÄ:
-tĹumik krĂłtki bosko wyglÄ da.
-dĹşwiÄk nie powtarzalny
-kanapa ta nowa wprowadzona chyba od 92-93 bardzo wygodna.
-wiadomo waĹ
-oczywiĹcie jedno malowanie ntv w wiĹni metalicznej jak dobrze kojarzÄ i z biaĹymi felgami. Wspaniale to wyglÄ da.
jak jedynie z wad to:
-jedna tarcza z przodu,
zibi74 [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 11:53
Wszystkie najlepsze rzeczy zostaĹy juz wymienione, wg mnie najgorszÄ rzeczÄ (???) a raczej wadÄ konstrukcyjnÄ jest promieĹ skretu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum