joy
Wiek: 55 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 242 Skąd: Poznań/Częstochowa
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 23:26
Vasiliy, a jednak u mnie sÄ dystanse o wysokoĹci 3 cm, nie wymieniane Ĺźadne linki ani przewody elektryczne - i nic nie ciÄ gnie, nie haczy, nie blokuje, nie przeszkadza. JeĹli u mnie to dziaĹa, to i u Ciebie teĹź bez wÄ tpienia sprawdziĹoby siÄ...
Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 526 Skąd: Mielec
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 23:35
joy napisał/a:
Vasiliy, a jednak u mnie sÄ dystanse o wysokoĹci 3 cm, nie wymieniane Ĺźadne linki ani przewody elektryczne - i nic nie ciÄ gnie, nie haczy, nie blokuje, nie przeszkadza. JeĹli u mnie to dziaĹa, to i u Ciebie teĹź bez wÄ tpienia sprawdziĹoby siÄ...
ZobaczÄ jak bÄdzie mi siÄ jeĹşdziÄ w tym sezonie z nowÄ kanapÄ , na razie zrobiĹem 60 km i byĹo okay ale za tydzieĹ czeka mnie 340 km wycieczka wiÄc wtedy dopiero bÄdÄ mĂłgĹ okreĹli czy jest duĹźa róşnica. JeĹźeli upgrade kanapy wystarczy do wygodnego podróşowania to nie bÄdÄ kombinowaĹ z podwyĹźszanie kierownicy.
GdybyĹ mĂłgĹ przy okazji zrobiÄ zdjÄcie tych dystansĂłw to byĹbym wdziÄczny.
Pozdrawiam
joy
Wiek: 55 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 242 Skąd: Poznań/Częstochowa
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 23:36
Killu, o tym nie pomyĹlaĹem... Faktycznie moĹźe byÄ róşnica.
Dla uĹciĹlenia: mĂłwiÄ zatem o brzydszej wersji, poliftingowej - mam NTV z 1994 r.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 08:55
TADA
Konflikt zaĹźegnany. Od siebie dodam jednak, Ĺźe MoĹźna zawsze zaĹoĹźyÄ linki od pierwszych Deauville i wszystko powinno pasowaÄ. Problem jest jednak taki, Ĺźe do Deauville nie znalazĹem zamiennikĂłw :/
Jest jednak (bodaj w CzÄstochowie) firma Linmot, ktĂłra dorabia linki do motocykli wg wzoru.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 22:01
Ceny faktycznie majÄ zaporowe...
Nie myĹlaĹ ktoĹ o projekcie na CNC? Ludzie robiÄ takie rzeczy... Jakby siÄ zebraĹa odpowiednia iloĹÄ chÄtnych, to pewnie nie wyszĹo by nawet aĹź tak drogo.
_________________ Pucuś
pikonrad Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 410 Skąd: Toruń
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 10:40
WyglÄ dajÄ ciekawie, tylko czy przy takim podniesiniu linki siÄgnÄ ? KtoĹ pisaĹ, Ĺźe bezpiecznie to 3cm a tu widaÄ podniesienie przynajmniej o jakieĹ 7cm.
Mam pytanie, czy ktoĹ testowaĹ juĹź te 3 centymetrowe dystanse o ktĂłrych pisaĹ andrut wczeĹniej?
[ Dodano: PiÄ Maj 27, 2011 13:33 ]
OdĹwierzam temat.
KupiĹem te dystanse motecha 3cm i kierownica super siÄ ustawiĹa. Problem w tym, Ĺźe linki od gazu i ssania nie pozwalajÄ skrÄciÄ jej teraz w prawo . Mam rocznik 97 wiÄc powinno byÄ jak u Joy'a - niestety nie jest. Joy, czy te dystanse sam zakĹadaĹeĹ? Czy moĹźe poprzedni wĹaĹciciel i pozmieniaĹ odpowiednie linki? Ma ktoĹ jakiĹ pomysĹ?
Joy moĹźesz jakiĹ fotki jak Twoje linki omijajÄ uchwyt do podnoszenia ramy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum