NadszedĹ kres mojej przygody z NTV. To byĹa wspaniaĹa przygoda a Motocykl ZNAKOMITY. Przez prawie 30000 km ani jednej awarii. WymieniĹem tylko linkÄ sprzÄgĹa i opony. NapisaĹem takĹźe parÄ postĂłw i dowiedziaĹem siÄ wielu rzeczy od PrzyjacióŠna forum. Na szczÄĹcie o NTV-ce nie trzeba wiele wiedzieÄ. Teraz Ĺmigam na kawie Z750S. Podobno 110 koni ktĂłrych jeszcze nie sprawdzaĹem.
Pozdrawiam serdzecznie
Jacek
praetor [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 15:30 pozdro
Jacku, serdeczne pozdro. Czasem myĹlÄ, Ĺźe mnie teĹź to czeka. WnioskujÄ gĹĂłwnie moje 183 cm twiedzÄ c, Ĺźe ntv jest troszkÄ za maĹa Ale uwaĹźam, Ĺźe i tak bardzo komfortowa.
Kardan jest niesamowity - jednak ĹaĹcuch nie ma szans. Czy jest w ogĂłle jakakolwiek konkurencja dla naszej NTV - coĹ w rozsÄ dnej cenie z kardanem??????????/
Pozdro
Praetor
Jacek [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 17:40
Hej.
Jest jeszcze XJ 900. TakĹźe nad niÄ siÄ zastanawiaĹem. Ta kawa to przypadek. Kolega nie daje sobie raty z ratami. Moto jest jeszcze na gwarancji a NTV miaĹa juĹź 14 lat. PodkreĹlam jednak, Ĺźe NTV to znakomity motocykl.
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 19:54
le napisaĹem, same plusy V-ka i kardan i ze turystyk. a to ze motocykl zrobiony z czegoĹ "innego" to akurat minus bo jesli cos ma byc zrobine dobrze to od podstaw.
To jest mĂłj nowy motocykl Kawasaki Z750S. Furia mocy, ale prowadzi siÄ Ĺatwo. Hamulce rewelacja. Natomiast jakoĹÄ wykonania a przede wszystkim materiaĹĂłw, gorsza niĹź w Hondzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum