Bob Pomógł: 11 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 596 Skąd: Op
Wysłany: Sro Lip 06, 2011 17:06
Le-chu napisał/a:
Super sÄ te malunki,na silniku a masz jeszcze inne jakieĹ z zabawy aerografem? chÄtnie sam bym zamĂłwiĹ u ciebie jakiĹ rysunek na razie nie mam pomysĹu,
hmm... jak bÄdziesz jechaĹ / leciaĹ do Londynu Ĺźeby daÄ sobie coĹ do malowania, to przy okazji weĹş od grzegrzola ramÄ z BROSa, ktĂłrÄ byĹ gotowy oddaÄ
Taki Ĺźarcik, chyba Ĺźe jednak siÄ wybierasz na wyspy
Bob ,kolega teraz szuka papierĂłw na wsk 3 -ke bo sie niÄ wybiera do angli(rama moĹźe byÄ nieco za duĹźa Ĺźeby jÄ zabral)ale jak coĹ to mam tam kolegĂłw któşy niedĹugo przyjadÄ na urlop(chyba autem)to mogÄ siÄ ich spytaÄ,a jak coĹ wiÄkszego ja mam znajomego co tirem jeĹşdzi i przywiuzĹ mi 2 motory za 500zĹ za motor,
[ Dodano: Czw Lip 07, 2011 09:35 ]
ZawoziÄ bym raczej nie zawoziĹ raczej podaĹ rzez kogoĹ
Pomógł: 12 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 655 Skąd: Szewna
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 10:11
CzeĹÄ
Czy ten przĂłd od vfr wchodzi w oryginalne pĂłĹki NTV?
Pozdrawiam
grzegrzol Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 396 Skąd: LONDON
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 11:08
PrzĂłd od vfr moĹźesz ĹadowaÄ prosto do ntv i devi i obu wersjii brosa. Nie trzeba nic przerabiaÄ tylko wtedy nie bÄdziesz miaĹ napÄdu prÄdkoĹciomierza bo w vfr idzie z zÄbatki. Pompa hamulcowa od ntv daje rade dwĂłm zaciskom. PrzĂłd pasuje od vfr rc 36 zarĂłwno I jak i II (91-96) lub moĹźesz zrobiÄ ten sam myk z przodem od cebry albo od horneta.
P. s Rama jeszcze leĹźy ale juĹź zaczyna mnie denerwowaÄ
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 11:40
A jak w praktyce prowadzi siÄ Bros w porĂłwnaniu do NTVa? Faktycznie jest Ĺźywszy? CzuÄ mniejszÄ masÄ? Lepiej siÄ tym lata po winklach?
_________________ Pucuś
Wysłany: Pią Lip 08, 2011 12:36
Nie jeĹşdziĹem duĹźo Brosem wiÄc trudno powiedzieÄ. Na pewno jest duĹźo mniejszy, ale caĹkiem wygodny (400 od 650 róşni siÄ tylko silnikiem - 1kg róşnicy ) . W zakrÄty skĹada siÄ caĹkiem fajnie bo jest niĹźszy od ntvki. Co mnie denerwuje to maĹy zakres skrÄtu kierownicy ale to standard w Hondach - to samo mnie denerwuje w vfr i w cebrze. Jak zĹoĹźe sprzÄta do kupy to bÄdÄ mĂłgĹ powiedzieÄ czy 650 jest Ĺźywsza od ntv-ki bo 400 na pewno nie jest. WĹaĹnie przyszedĹ zestaw napÄdowy wiÄc Ĺmigam do garaĹźu.
[ Dodano: Nie Lip 17, 2011 23:58 ]
Moto pojechaĹo do warsztatu mojego kumpla na spawanie wydechu. MiÄdzyczasie udaĹo mi siÄ pomalowaÄ zbiornik:
Pomógł: 8 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 286 Skąd: Szkieletczyzna
Wysłany: Pon Sie 15, 2011 11:10
grzegrzol moto podobno skoĹczone a fotek w temacie brak...
_________________ była ntv pancer-V-ka ...teraz Afryka dzika RD04...części do ntv posiadam... marzenia się nie spełniają, marzenia się spełnia!
Wysłany: Wto Sie 16, 2011 00:43
Fotki na razie tylko na facebooku bo po woodstocku czasu brak. MuszÄ troszkÄ nadgoniÄ z robotÄ i nie ma mnie w domu od 8:30 do 23;45. Tak przez najbliĹźsze 2 tygodnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum