Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Lis 04, 2008 00:42
A to trochÄ dziwne, Ĺźe koĹczy siÄ jazda i koĹczy siÄ Ĺźycie na forum... PrzecieĹź koniec sezonu czÄsto oznacza poczÄ tek prac nad mechanikÄ oraz wyglÄ dem motocykla... Czy moĹźe kaĹźdy traktuje swojÄ NTV jako motocykl przejĹciowy? Dla mnie poniekÄ d tak wĹaĹnie jest... Nie jest to motocykl moich marzeĹ, ale na dzieĹ dzisiejszy nie wyobraĹźam sobie lepszego wyboru...
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pon Lis 10, 2008 00:32
Witam. ja dosyÄ regularne zaglÄ dam na forum choÄ staĹźem tutaj to jestem mĹody szkoda Ĺźe, nie wiekiem. Ja kiedyĹ bardzo dawno skoĹczyĹem jazdÄ na CZ350.
Teraz po 20-tu latach powrĂłciĹem do swojej drugiej miĹoĹci z lat mĹodzieĹczych (pierwsza jest rodzina). NTV wbralem z rozsÄ dku i doĹwiadczenia, Ĺźe nie zaczyna siÄ jeĹździÄ od duĹźego motocykla. Ja osobiĹcie to planujÄ przesiÄ ĹÄ siÄ na ST1300
lub BMW 1200LT, ale to czas pokaĹźe. Co do spotkaĹ regionalnych to mieszkam
na wsi i jeĹźeli BÄdziecie mieÄ ochotÄ to zawsze mogÄ sĹuĹźyÄ pomocÄ i nawet Ĺadnym miejscem nad maĹym zalewikiem w wojewĂłdztwie mazowieckim, (WĂłjt jest moim kolegÄ ) wiÄc napewno wyrazi zgodÄ. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum