Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 15:35
MĂłwisz o tym akcesoryjnym wydechu Motada? Tak wciÄ Ĺź go mam. Ma zbliĹźony dĹşwiÄk do oryginalnego. Niestety jest w sĹabej kondycji zewnÄtrznej (korozja) wiÄc nie wiem czy bÄdzie CiÄ satysfakcjonowaĹ....
Jako, Ĺźe trochÄ zima nas zaskoczyĹa ( ) to i zdjÄcia siÄ opóźniĹy. Moto juĹź gotowe, drobne pierdĂłĹki do wykoĹczenia (ciÄĹźarki kiery, jeden klakson etc). W tym tygodniu wyciÄ gnÄliĹmy jÄ na maĹe rozruszanie. ZrobiĹem 3 fotki koĹo domu. Kolor nie jest identyczny (choÄ miaĹ byÄ). Jest odrobinÄ jaĹniejszy od mojego.
Niech tylko pogoda wrĂłci to wklejÄ wiÄcej zdjÄÄ.
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 18:37
Bak zakupiĹem inny/uĹźywany ale w lepszym stanie. Ten bak ze zdjÄÄ wciÄ Ĺź mam. StwierdziĹem, Ĺźe nie poradzÄ sobie z wyciÄ gniÄciem a Ĺadowanie kilograma szpachli skutkowaĹoby tylko jednym - odpadniÄciem.
Wysłany: Czw Gru 17, 2009 02:01
Mnie teĹź to czeka w najbliĹźszym czasie, ale jeszcze chyba te lato przelatam!
Robota Ĺwietna, podejĹcie profesjonalne. JeĹli coĹ robiÄ, to robiÄ od poczÄ tku do koĹca. Wiem ile to trzeba czasu poĹwiÄciÄ, bo sam jestem po renowacji swojej Tereski, a teraz NTV mi wpadĹa w rÄce. Ĺťona mnie chyba bÄdzie musiaĹa przemeldowaÄ z domu do garaĹźu...
Pomógł: 8 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 286 Skąd: Szkieletczyzna
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 20:51
KawaĹ dobrej roboty, nakĹad pracy widaÄ ogromny, ale efekt koĹcowy jak z fabryki JuĹź kawaĹek czasu siedzÄ na forum, ale tego tematu nie widziaĹem dobrze, Ĺźe ktoĹ go odgrzebaĹ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum