Wysłany: Sob Paź 25, 2008 18:48 ZA ROK CZASU JEDE DOOKOLA SWIATA MOJA NTV
SZUKAM SPONSORA .JEDZIEMY W TROJKE TRZEMA MOTOCYKLAMI ! MOGE ZAREKLAMOWAC FIRMEE !DROGA BEDZIE PROWADZIC PRZEZ SINGAPUR JAPONIA STANY BRAZYLIA KUBA MEXYKK ..
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 00:19
TeĹź z kumplem o tym myĹlaĹem ja na NTV-ce on na Afryce ale jest problem ze sponsorowaniem niewiele teraz znajdzie siÄ "sponsorĂłw" jak sie nie jest znana osobÄ .
W jaki inny sposĂłb moĹźna staÄ siÄ znany jak sie nie ma na poczÄ tkowe sukcesy??
ĹťyczÄ powodzenia
tomekkula [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 18:21
PrĂłbuj mimo wszystko! Pytaj gdzie siÄ da i kogo siÄ da. MoĹźe siÄ uda.
Jędrek
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 10:22
czeĹÄ tomala x
jesteĹ bardziej napalony na moto niĹź ja a uwaĹźam Ĺźe jestem. Nim zaczniesz pokonywaÄ na swojej ntv-ce Kaukaz, Himalaje, pustynie Gobi i pare innych ciekawych miejsc przed Singapurem radze Tobie zrobiÄ, dla wyÄwiki, wypad np do Norwegii, z namiotem itd Ĺźeby sie sprawdziÄ w gĂłrach , deszczu, zimnie, spaniem na dziko i Ĺźyciem za maĹe pieniadze. Trase moge poradziÄ. Jak Ci sie to spodoba to zacznij szukaÄ sponsora dla ,,dookoĹa swiata".
wally
Wysłany: Sro Gru 03, 2008 23:02
proponuje kilkudniowy wypad na Ukraine
tomala_x [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 04, 2008 20:25
wiem nie bedzie ĹÄ two ale jak bym chcial miec komfort to kupil bym sobie samochod ,..decyzja zapadla juz o podrozy jedziemy w trojke ale to tak za 3 lataaaa
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 01:00
A ile sezonĂłw juĹź zjeĹşdziĹeĹ juĹź swojÄ ntV? Bo jak dookoĹa Ĺwiata to lepiej bÄdzie jakieĹ enduro niĹź ntV... I czy wyznaczyliĹcie juĹź sobie trasÄ? PamiÄtaj, Ĺźe to naprawdÄ mnĂłstwo kilometrĂłw i bÄdziecie musieli sobie sami powysyĹaÄ paczki z czÄĹciami... Nie tylko eksploatacyjnymi? A tak w ogĂłle to przybliĹź nieco swoje zamysĹy jak to ma wyglÄ daÄ od strony organizacyjnej?
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum